Tags >

Yetisports

Flamingo Drive
Sla de pinguin zo ver mogelijk op verschillende parcours in Yetisports 5 - Flamingo Drive.
8.1 / 10
Pingu Blood
Als je iets tegen pinguins hebt, speel dan Pingu Blood! In dit spelletje sneuvelen wel erg veel pinguins...
8 / 10
Orca Slap
Tweede spel van Yetisports, waarin je de pinguins op het grote dartbord moet schieten. De orca gooit je voor je omhoog, en jij moet de penguins met sneeuwballen raken om ze tegen het bord aan te schieten.
8.1 / 10
Seal Bounce
Derde spel van Yetisports, gooi de pinguin zo ver mogelijk omhoog. Laat op het juiste moment los, en als je goed mikt dan helpen de zeeleeuwen je zelfs mee!
8 / 10
Albatros Overload
Vierde versie van Yetisports: laat de pinguin zo ver mogelijk meevoeren met de albatros. Lanceer de penguin en time dan de beste momenten voor de albatross om met zijn vleugels te flapperen.
8.1 / 10
Pingu Throw
Het legendarische eerste spel van de Yetisports serie. Sla de pinguin zo ver mogelijk weg!
8 / 10
Yetisports Stagedive
Probeer zo ver mogelijk van het podium af te komen in het tiende deel van de legendarische Yeti Sports spelletjes. Je mag tien keer keer met de muis klikken.
8 / 10
Snowboard Free-Ride
Zevende deel van Yetisports. je krijg punten voor elke penguin die je ondersteboven board, voor elke sprong die je maakt, en als je als eerst over de finish komt!
8 / 10
Final Split
Deel 9 van Yetisports. Spuug met je lama alleen op de pinguins en nergens anders op! Je verliest punten voor elk ander dier dat je raakt.
8 / 10
Yeti Sensation
Ren over het pad met de Yeti en ontwijk de hindernissen en de vallen. Pak alle besjes onderweg op, maar kijk uit: de media en de jagers zitten je op de hielen!
0 / 10
Icicle Climb
Deel 10 van Yetisports. Maak een ladder voor de pinguin en probeer zo hoog mogelijk te komen.
8 / 10
Yeti Bubbles
Dit bubbles spel dat op de Yetisports series is gebaseerd is qua idee wel leuk, jammer dat de besturing een beetje scheef is. Je kan met de muis proberen te schieten, maar die heeft een afwijking. Met pijltjestoetsen richten en met spatie schieten is misschien makkelijker...
2 / 10
Big Wave
Zesde deel van Yetisports. Probeer al surfend de pinguins te pakken, maar surf niet het scherm uit!
8 / 10
Jungle Swing
Deel acht van Yetisports. Swing jezelf door de jungle heen, pak de kanarie! Takken veranderen van kleur en buigen na verloop van tijd door...
8 / 10

Yetisports spelletjes!

Hier vind je een grote verzameling Yetisports spelletjes. Een Yeti (sneeuwman) is een mythisch wezen uit de Himalaya. Yetisport is typisch spelen met pinguins in verschillende omgevingen. Sla de pinguins weg of laat je juist opvangen door de pinguins. Probeer het nu en kom erachter hoe leuk deze spellen zijn! Speel snel een van de grappige yetisports spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Flamingo Drive, Pingu Blood, Orca Slap, Seal Bounce, Albatros Overload, Pingu Throw, Yetisports Stagedive, Snowboard Free-Ride, Final Split, Yeti Sensation