Tags >

Youda

Governor of Poker

Speel poker in het wilde westen en wordt de Governor of Poker.

8 / 10
Governor of Poker 2

De opvolger van het leuke Governor of Poker. Speel genoeg geld bij elkaar om steeds stadjes te kunnen kopen.

8 / 10
Youda Marina

Youda Marina is een simulatie van een jachthaven. Aan jou de taak om de alledaagse problemen in de haven op te lossen. Houd alle bezoekers tevreden en bouw met het verdiende geld nieuwe winkels en restaurant.

8.1 / 10
The Curse Of The Amsterdam Diamond

Je bent aangekomen bij Amsterdam centraal en moet opzoek naar voorwerpen. Als je alle voorwerpen hebt gevonden gaat je zoektocht verder naar de diamant. Je komt veel levels tegen en niet alles zal even makkelijk zijn! Vergeet ook vooral niet de kleine diamanten in de levels te zoeken.

8 / 10
De gouden paradijsvogel

Na het avontuur in de Curse of the Amsterdam Diamond ben je wel toe aan een vakantie, maar een nieuw avontuur ontrolt zich met vele hidden object spelletjes.

8.1 / 10
Youda Legend Amsterdam

Loop door Amsterdam in dit leuke Youda avontuur en los het mysterie op. Kun jij alle verloren voorwerpen vinden en alle puzzels snel oplossen?

8 / 10
Legacy Tales: Mercy of the Gallows

Help de geest van de overleden vrouw de andere helft van het gouden hart te vinden. Zoek goed in alle hoeken en los de puzzels allemaal op in dit mooie avonturen spelletje! Deze versie van Mercy of the Gallows heeft extra talen opties. Kijk bij het menu om hem op Nederlands in te stellen! Kun jij het mysterie van de piraten oplossen?

8 / 10
Sushi Chef

Help je gasten want je bent de chef in het restaurant. Maak de juiste gerechten wat ze vragen en zorg ook dat ze nog een beetje op tijd worden geholpen in het sushi restaurant. Je begint 1 restaurant en als het goed loopt kan je meerdere restaurants openen.

8 / 10
Youda Farmer 2

Je eigen boerderij beheren kan in Youda Farmer 2. Koop spullen, zorg voor de dieren en zorg dat alles soepel verloopt.

8.1 / 10
Youda Jewel Shop

Er komen juwelen voorbij en jij mag ze weggeven. Geef ze aan de juiste persoon. Juwelen die je niet nodig hebt kan je weer weggooien.

8 / 10
Red Cross ERU

In dit Rode Kruis spel moet je een Emergency Response Unit leiden. Breng voorraden aan mensen in nood, zorg voor medische hulp en bouw kampen om in te schuilen. Maak de wegen vrij en help de mensen die door rampen hun huis kwijt zijn geraakt en moeten vluchten.

8 / 10
Youda Mystery

Loop rond door het verlaten en mysterieuze huis. Jaren geleden zijn hier mensen verdwenen. Kun jij er achter komen hoe en waarom? Zoek en vind de verloren voorwerpen, en los alle puzzels op om het mysterie te ontrafelen.

7.9 / 10
Youda Conqueror

Verzamel materiaal om katelen en dorpen mee te bouwen, trek ten strijde en verover de wereld, allemaal door bubbels te schieten in het verslavende spel Youda Conqueror!

8 / 10
Baby Blimp

Zorg dat je goed voor de baby's zorgt in Baby Blimp. Vervolgens kunnen ooievaars ze bezorgen.

8 / 10
Kinder Garten

Zorg goed voor de babies. Houd ze schoon, geef ze lekker te eten, en zorg dat ze zich vermaken. Als je de babies blij weet te houden zullen meer ouders je met hun babies vertrouwen. Koop met het geld dat je verdient nieuwe spullen om je dagverblijf nog beter te laten lopen.

8.1 / 10
Youda Camper

Bouw een mooie camping en hou de bezoekers tevreden in Youda Camper.

8 / 10
Youda Farmer

Run een goedlopende boererij online in Youda Farmer. Koop nieuw vee, nieuwe kassen, en nieuwe producten om te planten. Maak je boerderij productiever en breng je producten het dorp in met je truck. Verkoop hier vanalles en gebruik je geld om weer verder uit te breiden. Des te meer producten jij verkoopt des te meer winkeliers een winkeltje in het dorp openen.

8 / 10
Youda Farmer 3

In dit leuke nieuwe Youda Farmer spelletje zijn de boerderij en het dorp door een sneeuwstorm verwoest. Kun jij de dorpelingen helpen alles weer op te bouwen, en ondertussen ook je eigen boerderij weer herstellen?

8.2 / 10
Youda Survivor

Overleef op het onbewoonde eiland. Graaf gaten om water te verzamelen, en zoek ook naar eten. Kun jij zorgen dat je genoeg et en drinkt? Hou de piraten ondertussen ook op afstand. Kun jij over het hele eiland reisen en alle levels uitspelen?

8.3 / 10
Youda Safari

Je bent aan het werk in een dierentuin en moet alle mensen helpen en rondrijden! Ze geven aan wat ze willen zien en jij mag dan de auto besturen en ze de dieren die rondlopen laten zien. Zie het maar als een leuke safari!

8 / 10
Youda Fairy

Probeer het spel uit te spelen door steeds op de juiste dingen te klikken en te zorgen dat de juiste dingen in de levels gebeuren! Probeer nu uit te zoeken hoe je dat moet doen.

8.1 / 10
Youda Survivor 2

In dit Youda avontuur ben je aangespoeld op een mysterieus eiland. Weet jij daar te overleven? Gaaf gaten voor water en probeer daarmee wilde vogels en gieten te lokken. Die zorgen voor eieren en melk!

8.4 / 10
Rail of War

Bouw je trein op met wagons en wapens en voer de missies uit in Rail of War.

8.1 / 10
Youda Fisherman

Je werkt in een haven en moet proberen elk level uit te spelen. Kies de juiste fabrieken en bouw goed in Youda Fisherman.

8.1 / 10
Final Fortress

Verdedig je terrein met je kanon. Gebruik je cash voor upgrades en reparaties, en leg meer kanonnen en mijnen op het pad van je vijand. Voorkom de vijandelijke troepen de kans krijgen de reactor op te blazen!

8 / 10
Skies of War

Vecht een oorlog uit met de luchtmacht. Je begint in een gevechtsvliegtuig maar vliegt ook apache. Ontgrendel meer vliegtuigen en helicopters om mee te vechten. Kies je ammunitie en bereid je voor op een uitgebreide luchtoorlog!

8 / 10
World Domination II

Behaal World Domination in deze zeer uitgebreide Turn Based Strategy game. Versla al je vijanden door steeds de juiste propaganda, wapens, of technologie in te zetten.

8 / 10

Youda games!

Speel hier een van de mooie Youda Spelletjes. Speel poker of parkeer een boot. De youda spelletjes varieren heel erg, maar de graphics zijn altijd mooi. Zo kan het zijn dat je een baby moet verzorgen, of een boerderij beheren, een land veroveren, of een vervloekte diamant opsporen. Uitdagend en leuk dat zijn de Youda Games... time to play!

Dit vinden wij de leukste spellen:Governor of Poker, Governor of Poker 2, Youda Marina, The Curse Of The Amsterdam Diamond, De gouden paradijsvogel, Youda Legend Amsterdam, Legacy Tales: Mercy of the Gallows, Sushi Chef, Youda Farmer 2, Youda Jewel Shop