Tags >

Zigiz

Marble Magic

In deze variant van Bubbles draai je rond een cirkel van ballen die je moet wegschieten. Probeer de bubbles goed te raken zodat ze ook goed draaien en je de andere kant ook kunt beschieten. Succes!

8 / 10
Mahjong

Wie kent Mahjong niet? Mahjong, Mah-jong of Mahjongg stamt uit de 5e eeuw voor Christus uit China. Speel de tegels weg in paren, maak melds en speel de hele tafel leeg.

8 / 10
Solitaire

Patience of Solitaire is het kaartspel waarin je heel het dek moet wegspelen. Je kent het vast wel. Behoorlijk verslavend! Zal het jou lukken alle kaarten weg te stapelen?

8 / 10
Rabbit Race

Zorg dat jouw konijntjes als eerste bij de grote wortel zijn in Rabbit Race.

8.1 / 10
Sevens

Maak steeds combinaties van dobbelstenen die 7 vormen om de dobbelstenen weg te spelen.

8.8 / 10
Bubbles Up

Speel het legendarische Bubbles, de oester schiet de bubbles weg! Probeer de bubbels van dezelfde kleur bij elkaar te mikken om combos te maken en er zoveel mogelijk weg te spelen.

8 / 10
Mahjong Combi

Een mooie Mahjong versie van Zigiz. Met speciale shuffle stenen.

8 / 10
Zigiz Spider Solitaire

Stapel alle kaarten op van koning naar aas en speel ze allemaal weg door een reeks van een soort helemaal op te stapelen. Kun je alle 8 reeksen wegspelen om het maximum aantal punten te winnen? Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
Four Fourteen

Speel de kaarten in het kasteel weg door combinaties van 14 punten te maken. Geniet van dit mooie en uitdagende patience spelletje!

6.7 / 10
Zigiz 5Dice Single Player

Gooi de dobbelstenen en kies de combinaties die je wilt spelen. Kun jij met een beetje geluk en slimme keuzes de hoogste scores halen?

9.3 / 10
Pyramid Solitaire

In Pyramid Solitaire kun je kaarten wegspelen als zij samen 13 punten waard zijn. Even proberen. De koning is op zichzelf 13 punten waard, dus die kun je als enige single kaart wegspelen. Een leuk patience spel!

8.2 / 10
Sevens Multiplayer

De multiplayer variant van sevens maakt het spel extra leuk!

8 / 10
Fun Towers

Speel alle kaarten weg door steeds een kaart die 1 hoger of lager is op de stapel te leggen. Een mooi patience spelletje om te spelen!

8 / 10
Jumbo Jump

Zorg dat je de olifantjes op de juiste plek laat springen in Jumbo Jump. Als je je drie olifanten in het veld hebt gezet, dan verdwijnen alle combos van vier of meer olifanten, en vallen er nieuwe in het scherm. Ook verschijnen er weer drie nieuwe om in te springen.

0 / 10
Sunset Solitaire

Speel kaarten van dezelfde waarde weg in Sunset Solitaire.

8.2 / 10
Four Fourteen Multi

Speel het spel Four Fourteen nu ook tegen andere speler voor extra fun! Een prachtige patience spelletje met multiplayer spelfuncties!

0 / 10
Solitaire Multiplayer

Als je erg goed bent in het spelen van solitair kan je dat nu bewijzen tegen andere spelers in deze multiplayer game! Veel plezier met dit mooie patience spel!

10 / 10
Dominos

Speel alle stenen weg voor bonuspunten in dit domino spel.

7.8 / 10
Fuzzball Frenzy

Speel zoveel mogelijk Fuzzballs weg door rijen van 4 te maken van Fuzzballs van dezelfde kleur. Hoeveel krijg jij er weg? Sleep ze naar andere vakjes om combos te maken.

8 / 10
Qinga

Schiet de dobbelstenen in de slangen op de juiste plek, net als in marble lines. Laat ze verdwijnen voordat je bij de gaten in het veld komen.

8 / 10
2Step

Je kunt bepaalde kaarten 1 of 2 stappen terug plaatsen als ze dezelfde kleur of waarde hebben. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

8.2 / 10
House of Cards

Bouw een kaartenhuis door steeds 2 kaarten van dezelfde kleur of waarde te kiezen. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

8 / 10
Jewel Mine

Legendarisch Jewel Mine - Draai diamanten om, en maak rijen van drie of meer! Kun jij zoveel mogelijk combos maken met de edelstenen door ze te wisselen? Hoe hoog is jouw highscore?

7.3 / 10
Bumble Tumble

Draai dezelfde kleuren honing bij elkaar zodat ze versmelten en verdwijnen.

8 / 10
Royal Solitaire

Maak de hoogste poker-combinaties om het speelveld leeg te spelen. Als je de combinaties niet kent is dat niet erg. Scroll over een van de termen en een uitleg verschijnt in het veld. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

8.2 / 10
Spider Solitaire

Speel zo snel mogelijk de stapels kaarten weg in deze patience variant.

8 / 10
Pyramid Solitaire Multi

Speel de multiplayer versie van Pyramid Solitaire en bewijs je skills. Een mooie en uitdagende versie van patience! Veel succes!

8 / 10
Junkyard Huzzle

Vernietig zoveel mogelijk oude auto's door auto's van dezelfde kleur bij elkaar te slepen. Kun jij er snel genoeg een heleboel wegstapelen? Zorg dat ze niet te hoog komen...

8 / 10
Qinga Multiplayer

Multiplayerversie van het verslavende Qinga, waarin je de slangen met dobbelstenen moet wegspelen.

8 / 10
Pizzolitaire

Maak steeds combinaties van 3 kaarten door ze naast elkaar op de 9 stapels neer te leggen. Dat kunnen 3 identieke kaarten zijn, of een serie van drie kaarten achter elkaar. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

3 / 10
Mister Mole

Rol de hooibaal over de mollen heen. Zelfde kleur achterelkaar betekent bonuspunten.

8 / 10
Tree of Time

Stampel de kaarten op de kaarten die op de boomstronk liggen. Aas kan op koning, en daarop weer een twee, etc. Je mag de kaarten beneden ook op elkaar stapelen. Geniet van dit leuke patience spelletje!

8 / 10
Treasure Hunt

Kun jij de grootste schat bij elkaar zoeken? Gebruik je netten om punten te scoren door drie of meer identieke schatten binnen te halen. Probeer dus steeds je netten slim neer te leggen op de bodem van de zee.

8 / 10
Fish-Inn

Gooi de dobbelstenen en gooi hoger dan de andere vissen. Zo verjaag je ze uit hun aquarium en kun je helemaal opklimmen tot de bovenste laag voor extra punten.

6 / 10

Zigiz games!

Hier vind je een mooie verzameling Zigiz Spelletjes. Zigiz is de maker van onder andere veel mooie kaartspellen, puzzelspellen en bordspellen. Zo zijn er dus games varierend van yahtzee tot aan een ander dobbelspel. Of speel een leuk kaartspel, Kies wat jij leuk vindt! Veel plezier

Dit vinden wij de leukste spellen:Marble Magic, Mahjong, Solitaire, Rabbit Race, Sevens, Bubbles Up, Mahjong Combi, Zigiz Spider Solitaire, Four Fourteen, Zigiz 5Dice Single Player