Mystery P.I.

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan. Klik de voorwerpen aan en streep ze weg op het lijstje.

8 / 10
Legendary Escape

In dit spelletje moet je de weg door veel verschillende kamers vinden om het huis uit te kunnen komen. Ontcijfer de hints en vind alle nuttige voorwerpen.

7.4 / 10
Cassandra Journey

Zoek de juiste dingen die op de voorwerpen lijst staan. Als je wat hebt gevonden zal het van de lijst worden gehaald en wat nieuws voor in de plaats komen. Kan jij alle voorwerpen vinden? Doe je best.

8 / 10
Escape Survivor Island

Probeer in dit spelletje to ontsnappen van het eiland. Zet eerst je kamp op voor de eerste avond door de juiste spullen bij elkaar te zoeken.

9.3 / 10
Family Guy Tiles

Probeer alle plaatsen van Family guy weg te spelen. Je kan de plaatjes weg klikken als er 2 of meer van dezelfde aan elkaar vast zitten.

8 / 10
Guess the Riddles

In dit spelletje moet je goed zoeken naar alle verborgen voorwerpen die in het huis liggen. Kijk goed en vind ze allemaal. Aan het einde van elk level krijg je een raadsel om op te lossen.

0 / 10
Farm Day

Zoek alle spullen in de schuur bij elkaar. Met het geld dat je verdient kun je allerlei spullen kopen voor je boerderij. Kun jij alle levels uitspelen en mooie uitbreidingen kopen? Veel plezier!

4 / 10
Karla's Curse 2

Karla is betoverd door een heks. In dit deel van haar avontuur volgt ze de heks het bos in. Kun jij daar alle benodigde voorwerpen oprapen?

10 / 10
Call Of Atlantis

In dit spel moet je een reis maken door de tijd om het altaar van Poseidon te herstellen. Vind de nodige voorwerpen door bejeweled en zoek en vind spellen te spelen.

8 / 10
Detective Max

Ontdek samen met Max de politiehond waar de verborgen voorwerpen in dit spelletje verstopt zitten. Je moet alle spullen vinden die onderin het scherm staan aangegeven.

8 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys 3

Zoek goed met de aap op het schip en vind alle kleine aapjes terug die zich daar verstopt hebben. Kun jij ze allemaal in je mandje stoppen? Het zijn er 15. Kijk goed rond!

7.9 / 10
Creepy Ghosts

Een leuk zoek en vind spelletje. Kijk goed naar de plaatjes van deze verlaten plekken waar misschien wel allerlei geesten rondspoken. Kun jij alle verloren voorwerpen terugvinden?

8.1 / 10
Heist

Klik alle voorwerpen aan waar niks op ligt. Ze liggen dus vrij en je kan er op klikken. Speel zo alle voorwerpen weg.

8 / 10
Youda Mystery

Loop rond door het verlaten en mysterieuze huis. Jaren geleden zijn hier mensen verdwenen. Kun jij er achter komen hoe en waarom? Zoek en vind de verloren voorwerpen, en los alle puzzels op om het mysterie te ontrafelen.

7.9 / 10
Erica's Place

Kun jij Erica helpen de spullen te vinden die onderin het scherm aangegeven staan? Ze heeft er nogal een troep van gemaakt. Kijk goed om de spullen terug te vinden.

6 / 10
Where is 2015

Kijk goed rond op de foto's en zoek naar allerlei verborgen hoekjes en handige voorwerpen. Vind de stukjes van de kalender en ga alle maanden af om deze puzzel op te lossen.

0 / 10
Charmed in the Garden

Zoek alle verloren voorwerpen bij elkaar in de tuin. Het is wel een mooie tuin, dus misschien kun je zo de boel een beetje opruimen, want er ligt nogal wat rommel.

4.7 / 10
House of Fear Revenge

Kun jij de weg vinden door het griezelige huis? Er is daar vanalles niet in orde. Zoek en verzamel nuttige voorwerpen om de puzzels op te lossen.

7.8 / 10
Lost On Hidden Island

Help de man die er zit de voorwerpen terug te vinden die hij nodig heeft. Alleen zo kan hij overleven.

8.1 / 10
The Fortune Teller

Een man komt bij de waarzegster en zij vertelt hem dat de familieschat in het bos verborgen is. Kun jij goed zoeken naar alle spullen op het lijstje terwijl je diepe het bos in gaat?

0 / 10
Lost Cabin

Je bent in het bos beland, maar je weet niet hoe. Kun jij het houten huisje doorzoeken en een manier vinden om weer naar huis te komen?

0 / 10
Escape the Harvest Festival

Je hebt helemaal geen zin in het oogst festival op de boerderij. Zoek goed en vind alle verborgen voorwerpen om te kunnen ontsnappen.

8.2 / 10
Cody's Nightmare Vacation

Cody wilde op vakantie maar eindigde per ongeluk in Punko's stad, waar hij moet trouwen met de zus van Punko. Kun jij een manier vinden om onder dat huwelijk uit te komen en toch nog van je vakantie te genieten?

8 / 10
Honeymoon in Italy

Je bent op reis in Italie. Onderin het scherm staat een lijst verborgen voorwerpen. Kijk goed naar de mooie vakantiefoto's en zie of jij ze allemaal kunt vinden.

8 / 10
Youda Legend Amsterdam

Loop door Amsterdam in dit leuke Youda avontuur en los het mysterie op. Kun jij alle verloren voorwerpen vinden en alle puzzels snel oplossen?

8 / 10
Harry Quantum Cheese Carnival

Er is iets niet pluis op de kermis. Help Harry de speurneus ontdekken wat er aan de hand is. Gebruik je camera om bewijsmateriaal te verzamelen.

7.2 / 10
The Sun Garden

Kijk goed rond in deze mooie tuin. Het is wel een beetje een rommeltje af en toe. Kun jij alle verborgen voorwerpen op je lijstje terugvinden in de zonnetuin?

0 / 10
Monster Basement

Je wordt wakker in een enge kelder. Het ziet er niet al te best uit, dus hoe kom je hier snel weg? Kijk goed rond en zoek handige voorwerpen.

10 / 10
Midnight Mysteries

Help met het zoeken van alle voorwerpen. De voorwerpen zijn verstopt maar je kan ze altijd voor een deel zien. Klik de juiste dingen aan en zorg er zo voor dat je naar het volgende level kan!

8 / 10
The Haunted Grave

Jim Carson is op zoek naar het graf van een mysterieuze alchemist en de geheime formule die deze man gevonden heeft. Raap onderweg alle verloren voorwerpen op.

0 / 10
Cap'n Marcela Parrot Charmer

Help de piraat Marcela haar eiland veilig te houden. Kun jij alle spullen vinden die je nodig hebt om de piratenboef Morgan van je eiland af te jagen?

0 / 10
Chrono Days Sim Date

Probeer alle voorwerpen te vinden en zo ook de uitgang. Gebruik de voorwerpen om te ontsnappen. Kijk goed in alle kamers.

8 / 10
The Uninvited Guests

Je bent net verhuisd naar een groot en mysterieus huis. Niemand anders wilde het kopen, terwijl het heel goedkoop was. Ga op onderzoek uit.

0 / 10
Mini Commando

Red je familie van de commando's! Pak in het begin je wapen en speel je veilig langs alle mannetjes.

8.1 / 10
Aanwijzingen Zoeken

Los het raadsel op en zoek alle aanwijzingen. Probeer de 10 aanwijzingen te vinden en zo te zorgen dat het wordt opgelost.

8 / 10
Santa Claus Saw Game

Billy the Puppet heeft de kerstman ontvoerd. Verzamel handige voorwerpen en vind een manier om uit het huis te ontsnappen.

6.5 / 10
Golden Trails The New Western Rush

Je bent in het wilde westen en moet ervoor zorgen dat jij overal alle spullen zoekt en vind. Klik om ergens heen te gaan en vind de aangegeven spullen terug.

8 / 10
A Dralien Day

Mama Draak-Alien, of wel Dralien, is ontvoerd. Kun jij met de baby dralien op een gevaarlijke tocht gaan om haar terug te vinden?

6 / 10
New Year 2012 Escape

Probeer te ontsnappen van iedereen. Pak de juiste spullen en probeer de juiste weg te vinden.

8 / 10
Hidden Expedition Titanic

Ga op expeditie naar de titanic en zoek nderweg alle spullen die op het lijstje staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd vinden en zo doorgaan naar de volgende levels!

8 / 10
Mysterious Neighbours

Het huis van de mysterieuze buren, daar is iets gebeurt. Kun jij goed zoeken en de ontbrekende aanwijzigen vinden? Vind de voorwerpen op het lijstje. Kijk goed!

8 / 10
Hidden Soldiers

Kan jij alle soldaten vinden die verstopt zitten? Schiet de pijl en naartoe als je er weer 1tje gevonden hebt.

8.1 / 10
Apothecarium

Kijk goed en probeer alle verloren voorwerpen te vinden. Speel tien rondes in verschillende locaties. Elke plek is mysterieus en een beetje eng. Veel succes!

10 / 10
Matchmaker

Vind de voorwerpen in de levels die op het lijstje staan. Speel op tijd of doe het rustig aan.

8 / 10
Skip Around the World

Skip reist de wereld rond. In elk land wil hij een mooie souvenir vinden. Zijn eerste avontuur is in Finland. Kier wil hij een handtekening van de Sauna Guru Oiva Vasta bemachtigen.

0 / 10
Legend Of The Golden Mask

Probeer binnen de tijd alle voorwerpen te vinden die op het lijstje staan. Ga door elk level opzoek naar het gouden masker.

8 / 10
Sherlock Holmes

Los een moordzaak op met Sherlock Holmes. De eigenaar van een kleine thee winkel is vermoord. Hij is verdronken in een grote mok thee! Verzamel al het bewijs en raad dan wie van de verdachten de moordenaar is.

8.7 / 10
Stickman's Dream

Verzamel alle spullen die je nodig hebt en probeer dan met de stickman langs alle hindernissen te komen. Weet jij hoe je dat kan doen?

8 / 10
Hidden Objects Supermarket 2

Zoek alle voorwerpen in de supermarkt. Onderaan heb je een lijstje en jij moet er voor zorgen dat je die allemaal vind tussen alle spullen.

8 / 10
Adventures Of Robinson Crusoe

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden die je nodig hebt. Klik goed en niet teveel verkeerd.

8 / 10
Annies Millions

Zoek alle voorwerpen op elke plek! De voorwerpen staan op een lijstje en jij moet ze zoeken en daarna aanklikken.

8 / 10
The Lost Kingdom Prophecy

Zoek alle voorwerpen in elk level. Kijk goed wat je nodig hebt en klik op de juiste dingen.

8 / 10
Pirates of the Undead Sea

Kun jij de piraat helpen al z'n spulletjes te vinden en op zoek te gaan naar avontuur, want hij verveelt zich daar zo op de zeebodem.

6.8 / 10
The Nightshift Code

Zoek alle voorwerpen die op de lijst staan. Klik op de juiste plaats en probeer het snel en goed te doen.

8 / 10
Be Fireman

Kun jij het BE Gamer wezentje een dagje brandweerman laten zijn? Vind de weg door de kazerne, rij in de brandweer wagen en doof de brand!

8 / 10
The Scene of the Crime 3

Er is een moord gepleegd, maar de FBI neemt je bewijsstukken in beslag. Dan moet het wel een erg interessante zaak zijn! Ga zelf op onderzoek uit!

8 / 10
Lamp Of Aladdin

Probeer alle voorwerpen die aladdin nodig heeft te vinden. Je krijgt steeds wat aanwijzingen en de voorwerpen te zien en probeer ze dan snel aan te klikken.

8 / 10
Darkness Episode 3

Kijk heel goed rond en vind de uitweg. Je bent alleen op de tram, en er is verder helemaal niemand. Zoek goed naar nuttige voorwerpen en hints.

8 / 10
Romace Of Rome

Zoek alle voorwerpen die op de lijst staan. Onderin zie je die en klik ze zo snel mogelijk aan in elk level.

8 / 10
The Great Bedroom Escape

Los alle puzzels op en vind de uitweg in dit escape spelletje. Kun jij alle spullen verzamelen die je nodig hebt om uit de kamer te ontsnappen?

9 / 10
Save the Fairyland

Help het meisje alle sprookjes weer in orde maken. De spookjesfiguren zijn behekst en een beetje verwaardeloosd. Kun jij ze allemaal weer opknappen en beter maken?

5 / 10
Insight

Probeer het huis in te komen en de weg te vinden. De hints zijn cryptisch en uitdagend, kun jij ze oplossen en het raadsel van de mysterieuze machine oplossen?

7.4 / 10
Mission Pegasus Escape

Ontsnap uit het level! Pak de juiste voorwerpen en gebruik ze op de juiste plekken.

8 / 10
Midnight Mysteries 2

Vind de weg en probeer alle mysteries op te lossen. Het is wel nacht dus kijk goed rond.

8 / 10
Samantha Swift

Kan jij zo snel mogelijk alle dingen vinden die op het lijstje staan. Kijk goed en klik de juiste dingen aan.

8 / 10
Ant Hill Trap

Probeer de uitgang te vinden. Zorg dat je de juiste kamers in gaat en zo de dingen vind die je helpen om het spel uit te spelen.

8.1 / 10
Hetherdale

Probeer op te lossen hoe je weg moet komen. Het regent hard en je moet spullen zoeken die je kunnen helpen om weg te komen.

8 / 10
Hidden Hints

Zoek alle dingen in het plaatje. Wat je precies moet zoeken daar zal je snel genoeg achter komen.

3.8 / 10
Find the Candy Winter

In elk level moet je de sterretjes en het snoepje vinden. Zoek eerst de drie sterretjes, en pak dan het snoepje om het level uit te spelen.

0 / 10
Agatha Christie

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk voorwerpen vind in de kamer. De voorwerpen staan op het lijstje en jij moet ze aanklikken.

8 / 10
Urbex Adventure

Je heb met iemand afgesproken bij een oud industrie complex, maar hij komt maar niet. Ga op onderzoek uit, maar kijk uit! Er sluipt daar iets rond dat zowel boosaardig als gevaarlijk is!

7.3 / 10
Raven Crime

Zoek rond naar hints en tips en probeer de moord op te lossen. Kun jij alle bruikbare voorwerpen verzamelen en ze goed in weten te zetten om informatie in te winnen en nieuwe plaatsen binnen te komen?

8 / 10
Marge Simpson Saw Game

Marge Simpson is ontvoerd door de pop uit de Saw films. Nu moet ze in het huis en erbuiten zoeken naar handige voorwerpen om de puzzel op te lossen.

5.5 / 10
Natalie Brooks: The Treasures

Criminelen hebben de opa van Natalie ontvoerd. Maar waarom? Hij is een historicus, en had iets heel belangrijks gevonden, maar waar heeft hij het verstopt?

0 / 10
The Lost Kingdoms Prophecy

Zoek en vind zo snel mogelijk alle spullen die je nodig hebt en ga door naar de moeilijkere levels.

8 / 10
Hood: Episode 2

Je zoektocht heeft je het spookbos in geleid. Je hebt de machine gevonden, maar hoe krijg je dat ding aan de praat? Praat met de personages om te ontdekken hoe je verder kunt komen.

8.3 / 10
Exposed Evidence

Kijk goed naar de foto's die Detective Wilson heeft gemaakt en kruis alle bewijsstukken aan die je kunt vinden. Het zijn zwart-wit foto's, en dat maakt het niet iets moeilijker.

0 / 10
Vortex Point 2

Vortex Point is een vreemde stad. Dit keer is er een meisje verdwenen vlak nadat er een mysterieuze man op de foto verscheen met haar. Kun jij haar terugvinden en ontdekken wat er is gebeurt? Stel iedereen vragen en verzamel nuttige voorwerpen.

8 / 10
Karla's Curse 1

Karla was de rommel in haar huisje aan het opruimen toen een heks haar betoverde met een boosaardige toverspreuk. Kun jij Karla helpen haar huis op onder te brengen in dit eerste deel van haar avontuur?

6 / 10
Find the Candy

In dit spelletje zijn in elk level drie sterretjes verstopt. Die moet je eerst vinden. Vind daarna het snoepje om het level af te sluiten. Goed zoeken!

8 / 10
Easter Island

Zorg ervoor dat je het level uitspeelt op easter island. Klik de juiste dingen aan en probeer de weg door het level te vinden.

0 / 10
Hidden Hearts

Zoek goed tussen alle bloemen naar de verborgen hartjes. Ze zijn best klein, maar je hebt dan ook wel een vergrootglas bij de hand. Lukt het jou ze allemaal te vinden?

8 / 10
Templar Secret

Zorg dat je ontsnapt uit de tempel. Zorg dat je op de juiste dingen klikt en zo de uitgang vind. Verzamel de voorwerpen in de kamers.

6.8 / 10
Pair Evolved

Hoe snel kan jij alle cupcakes, croissantjes, donuts en andere lekkere cakejes bij elkaar zoeken? Vind de identieke twee cakes en speel ze in paren weg.

8 / 10
Road to California

Je bent op reis in Californie. Kijk goed naar de plaatjes en probeer alle verborgen voorwerpen te vinden. Kijk goed rond, want sommige zijn goed verstopt.

0 / 10
Steppen Wolf 23

Meg Crimson is opgesloten in de cel. Kun jij haar helpen ontsnappen? Daarna moet je langs de bewakers komen om Reggie Donovan te stoppen!

0 / 10
Max Skyler: Stolen Relic

Er is een zeldzaam juweel gestolen uit het huis van Governor Simms. Kun jij de dief opsporen en arresteren met detective Max Skyler?

8 / 10
Masonic Mystery

Probeer alle voorwerpen te vinden en uit de grote ruimte te ontsnappen. Ga de kamers door en probeer uit te zoeken wat je moet doen.

6.4 / 10
Wheely 4: Time Travel

Wheely de auto is tijdens een reparatie terug in de tijd gestuurd. Kun jij door de steentijd heen reizen en de weg terug naar huis vinden met de kleine rode auto? Vind ook steeds de vlag, de autoband, en de mini-wheely.

0 / 10
Mystery Case: The Lost Child

Los de zaak op door in het huis goed te zoeken naar allerlei hints en voorwerpen. Kijk goed in alle kamers en vind de kidnapper.

10 / 10
Exciting Shopping

Kies een leuke winkel uit en probeer daar alle spullen te zoeken die staan aangegeven. Je hebt maar een minuut dus kijk en klik goed.

8 / 10
Perfect Snowman

De sneeuwman is tot leven gekomen. Nu moet hij voor het gaat dooien op de noordpool zien te komen. Kun jij de sneeuwman daarbij helpen in dit point-and-click spelletje?

8 / 10
Find Boots

Probeer het aapje te vinden wat ze elke keer verstopt! Je kan van alles aanklikken maar moet er voor zorgen dat je het aapje vind.

7.9 / 10
Potbelly Hill Mystery

Los het mysterie van de archeologische opgraving op. Je hebt er vreemde stenen gevonden, en nu worden er opeens mensen ziek. Wat is er aan de hand?

0 / 10
The Deepest Sleep

Doorzoek de ondergrondse tunnel en vind alle voorwerpen die je nodig hebt om de deuren te openen en de uitweg te vinden. Het is er erg donker.

10 / 10
Private Paradise

Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden op het strand in dit heerlijk zomerse paradijs? Zoek het hele strand af en vind alles wat op het lijstje staat.

8 / 10
Lisa Simpson Saw

Ga met Lisa Simpson op pad en probeer saw te verslaan. Loop door de verschillende levels en pak de handige objecten op. Weet jij hoe je ze moet gebruiken?

8.2 / 10
Speel het mooie spel Pearl's Peril!

Pearl's Peril is een spannend HOS spelletje waarin je de avonturier Pearl moet helpen de moord van haar vader op te lossen. Iemand op het eiland is schuldig! Verzamel aanwijzingen om de dader te ontmaskeren!

10 / 10
Cleaning Day

Probeer alle spullen te zoeken die op het lijstje staan. Zo maak je de ruimte weer helemaal schoon.

8 / 10
After The Earthquake

Er is een vreselijk heftige aardbeving geweest. Probeer met Mr Walter de weg te vinden naar het station om Mr Walter's vrouw te zoeken. In elk level moet je de verloren voorwerpen vinden.

0 / 10
Night Heist

Zoek in het huis naar sporen die de dieven hebben achtergelaten. Kun jij alles uit de weg ruimen en een spoor ontdekken? Kijk goed in alle hoeken!

0 / 10
Christmas 2011 Hidden Objects

Probeer alle voorwerpen te vinden. Kijk goed rond en klik op de juiste plaatsen.

6 / 10
Clumsy Robber

Er is een diamant uit het museum gestolen! Help de onhandige inbreker de diamant terug te stelen van de maffiabaas. Kun jij in het huis inbreken?

5 / 10
A Day In Venice

Onderaan het scherm staat een rijtje voorwerpen. Kun jij ze steeds allemaal terug vinden in deze plaatjes van de mooie stad Venetie?

8 / 10
Paper Door Escape

Sleep in elk level de sleutel naar de deur. De bedoeling is dat je steeds de deuren open maakt. Kan jij de sleutels allemaal vinden en pakken?

4.4 / 10
Submachine 9

Probeer in deze vreemde wereld de uitweg te vinden door handige voorwerpen te verzamelen en er achter te komen hoe je ze moet gebruiken om verder te komen.

8 / 10
Adventures of a Tourist

Je bent op vakantie op een eiland ergens ver weg. Kun jij goed rondkijken en alle verborgen voorwerpen vinden die op het eiland verstopt zijn?

8 / 10
The Last Song Similarities

Zoek de voorwerpen op 2 verschillende foto's. Alleen de voorwerpen zitten op allebei de plaatjes op dezelfde plaats. Kijk goed en klik op de juiste plaats.

8 / 10
Jane Angel Templar Mystery

Zoek alle dingen op het lijstje en probeer ervoor te zorgen dat je ze zo snel mogelijk hebt gevonden.

8 / 10
Christmas Party

Zorg ervoor dat je alle voorwerpen zo snel mogelijk vind die je nodig hebt. Klik niet fout want dat kost je seconden.

8.2 / 10
Big City Adventure Sydney

Vind alle voorwerpen in de stad Sydney. Je komt op veel plekken en moet zo snel mogelijk de voorwerpen van het lijstje vinden.

8 / 10
Must Escape The Bakery

Kan jij ontsnappen uit de bakkerij? Klik op de juiste dingen om ze pakken en te gebruiken op de juiste plekken. Kan jij de sleutel naar de buitendeur vinden?

8.2 / 10
Nightmares 4 The Adventures

Deel 4: The Stolen Souvenirs of Rob R. Kun jij Rob R helpen zodat hij uit je dromen verdwijnt? Los de puzzels op, maar zorg ervoor dat Viktor niet wakker wordt van de schrik!

0 / 10
Lost Trio

Je bent met Dinx en zijn vrienden opgesloten in een kerker. Ontdek hoe je kunt ontsnappen door steeds te wisselen tussen de drie vrienden en goed samen te werken.

0 / 10
Little Shop Of Treasures

In dit spelletje werk je steeds in een nieuwe winkel. Kun jij tussen alle rommel de verborgen voorwerpen vinden in deze leuke hidden object levels? Veel mooie HOS levels om uit te spelen. Zoek en vind de voorwerpen op de lijst!

0 / 10
The Milk Quest

Help de kat om de melk te vinden. Je moet steeds de juiste dingen in de juiste volgorde aanklikken om verder te kunnen. Kun jij het einde van de schatkaart bereiken?

8 / 10
Jail Escape

Kun jij uit deze cel ontsnappen en de gevangenis uit komen? Kijk goed rond. Er liggen handige voorwerpen en aanwijzingen in de cel verborgen die goed van pas zullen komen.

7.9 / 10
Escape The Doll House

Zoek alle voorwerpen en probeer ervoor te zorgen dat je ontsnapt uit het huis.

7.7 / 10
Alpine Resort

Zoek goed naar de verborgen voorwerpen in deze plaatjes. Je bent hoog in de Alpen op vakantie. Kun jij alles dat onderin het scherm staat aangegeven vinden?

8 / 10
Cassandras Journey

Je krijgt een lijstje waar voorwerpen op staan en jij moet proberen alle voorwerpen te vinden en aan te klikken.

8 / 10
Valentine Numbers

Zoek de nummers in dit Valentijn gerelateerde nummerzoek spel!

8 / 10
Samatha Swift Hidden Roses

Vind alle voorwerpen op het lijstje zo snel mogelijk in elk level. Je kan de voorwerpen pakken door erop te klikken.

8 / 10
Dream Chronicles 3

Leg alle stukken op de juiste plaats en zorg dat je alle voorwerpen vind.

8.3 / 10
Bunk Bedroom Find the ABC

Zoek goed naar alle letters van het alfabet. Ze zijn verstopt in de kamer met het dubbeldekker bed. Kun jij ze allemaal terugvinden? Goed zoeken!

0 / 10
Hidden In The Forest

Zoek alle voorwerpen in de natuur voordat de zon ondergaat of juist weer opkomt. Links in beeld staat aangegeven welke voorwerpen je moet zoeken. Kan jij het binnen de tijd?

8 / 10
The Dark Knight Rises: Find the Num

Kijk heel goed naar de plaatjes van Batman ui de film The Dark Knight Rises. Kun jij alle verborgen cijfertjes vinden? Sommige zijn goed verstopt!

8 / 10
Must Escape The Subway

Probeer te ontsnappen uit de metro. Pak de juiste voorwerpen en kijk goed in elk hoekje. Combineer de voorwerpen en zoek de uitgang.

8 / 10
Elementals The Magic Key

Zoek in elk level alle spullen die staan aangegeven. Klik zo snel mogelijk op de juiste plek om door te gaan naar de volgende levels.

8 / 10
Monkey Go Happy Christmas

Help het aapje in deze aflevering van Monkey Go Happy zijn huisje mooi versieren voor de kerst. Kun jij alle kerstspulletjes vinden en verzamelen? Kijk goed!

8.1 / 10
Hidden Numbers Surfs Up

Probeer alle verstopte nummers te vinden in elk level. Gelukkig heb je wel een vergrootglas, die kan je er een beetje bij helpen.

7.2 / 10
Diggy

Graaf onder de grond rond en vind alle verborgen schatten met Diggy. Koop handige upgrades met de schatten die je vindt. Kun jij ook alle geheime schatten vinden?

0 / 10
Nightmares The Adventures

Deel 1: Broken Bones Complaint. Help Viktor zijn nachtmerries overwinnen. Los het spelletje op voordat hij wakker wordt. Bij elke misstap wordt hij een beetje meer wakker, dus klik er niet onbedachtzaam op los! Goed kijken!

8.7 / 10
Urbex

Mysterieus is het spel. Zoek de juiste dingen die je helpen te ontsnappen uit de donkere plek waar je zit.

7.1 / 10
Speed Escape

Probeer in elk level de juiste voorwerpen te vinden en daarna op de juiste manier te gebruiken. Zoek alle gekleurde blokjes om de deur te kunnen openen.

7.6 / 10
The Hobbit

Probeer tussen de foto van de Hobbits alle letters te vinden. A t/m Z is verstopt.

6.8 / 10
Magic Academy

Zoek alle voorwerpen en volg alle aanwijzingen van de meester om verder te kunnen komen.

8 / 10
Like Vampire Like Son

De andere vampieren in het vampieren dorp hebben ontdekt dat je een mens bent. Nu ben je in gevaar. Trek er op uit om een oplossing te vinden.

8 / 10
Hidden World Animals

Zoek alle verborgen dieren. Je kan maar een klein stukje van het level zien, dus probeer goed op te letten. Kijk goed en vind de dieren waarvan het schaduwbeeld linksonder staat.

8 / 10
Ubooly And Friends

Probeer de juiste voorwerpen te vinden, pak ze en gebruik ze om te de levels uit te spelen. Het vogelbekdier boven in Ubooly's huis helpt je met een paar hints als je niet verder komt.

8 / 10
Sprill And Ritchie Adventure In Tim

Zoek de dingen die staan aangegeven in de balk beneden. Het zullen steeds verschillende dingen zijn en het is best lastig zoeken als er heel veel andere dingen in de kamers liggen.

8 / 10
Hidden Hills

Probeer alle voorwerpen te vinden in de levels. Je mag maar een bepaald aantal keer klikken.

8 / 10
Find the Candy: Kids

Speel Find the Candy: Kids, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Vortex Point

Vortex Point is maar een vreemd dorp. Er gebeuren allerlei vreemde en paranormale dingen. Kun jij het mysterie van het bankrovende spook oplossen met het team speurneuzen?

7.8 / 10
Panic in Space

Kun je een weg vinden door het ruimtestation en er weg zien te komen? Vind steeds de voorwerpen die je nodig hebt om de deuren open te krijgen.

6 / 10
Purple Planet

Ontdek wat er allemaal te doen is op de paarse planeet. Je moet wel ontsnappen dus probeer de juiste dingen te vinden.

7.5 / 10
Otomaco

Probeer in elk level alles te vinden. Je kan voorwerpen oppakken en moet erachter komen wat je allemaal moet doen om de uitgang te bereiken.

8 / 10
Forbidden Territory

Je bent op verboden terrein in dit zoekspelletje. Kun jij rond rondkijken en alle verborgen voorwerpen op je lijstje bij elkaar zoeken?

0 / 10
Golden Trails

Zoek alle verborgen objecten en speel het level uit. Kies je level en ga op zoek en klik het zo snel mogelijk aan.

8 / 10
Shutter Island

Zorg dat je de juiste dingen vind in het spel shutter island. Alleen als je de voorwerpen vind kan je door naar volgende levels.

0 / 10
Creepos Tales

Kan jij het mystertie oplossen van de verdwenen personen in de shopping mall?

8 / 10
Flopad Deep Cover

In dit spel ben je een geheim agent. Je moet een geheim laboratorium vinden en daar een tegengif stelen. Kun jij met je Flopad tablet al het bewijs verzamelen en het lab opsporen?

9.3 / 10
Stoomboot Maken

Help de Pieten op de Stoomboot van Sinterklaas. Er is van alles kapot gegaan. Kun jij alle voorwerpen weer in elkaar zetten? Help de Pieten alle onderdelen te vinden en op de juiste plaats te leggen.

9.5 / 10
Fragments of Dejavu

Ga terug in de tijd en red je vriendin. Ze is jaren geleden omgekomen in een vliegtuigramp. Kun jij echt achter komen hoe je kunt voorkomen dat het vliegtuig neerstort?

8 / 10
Sleepless Night

Het huis is beroofd. Kijk goed naar de beelden van de security camera. Kun jij alle bewijsstukken op je lijstje in de security camera plaatjes terugvinden?

6 / 10
Visiting My Grandmother

Brenda gaat haar oma bezoeken. Kun jij haar helpen de verloren spulletjes in het huis van oma terug te vinden? Het is er wel een rommeltje!

0 / 10
Where is my Wallet

Kijk goed rond in het huis en zoek naar je verloren portemonee. Er zijn ook veel andere spulletjes die je moet verzamelen. Kun jij alles tussen de rommel uitpikken?

0 / 10
Monkey Go Happy Tales 2

Kun jij ook in deze aflevering van Monkey Go Happy weer alle puzzels oplossen en de verborgen voorwerpen vinden en weten te gebruiken?

8 / 10
Eien

In dit point and click avontuur moet je de weg vinden door en mysterieuze tempel. Kun jij de voorwerpen vinden die je nodig hebt en de hints ontcijferen?

8 / 10
Derp Till Dawn

Kijk goed rond in het donker en help Derpy de pony alle briefjes vinden die door het bos verspreid aan de bomen hangen.

9.1 / 10
Alone on Raven Road

Je auto houdt er ineens mee op midden of Raven Road, een nogal akelige plek. Kun jij goed rondkijken en een manier vinden om er weg te komen en het terug naar huis te halen?

10 / 10
Dakota Winchester's Adventures

Zoek op het eiland naar nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om de puzzels op te lossen en de verloren edelsteen terug te vinden.

8 / 10
Cadeau's Zoeken

Kan jij alle cadeaus vinden die de kerstman is verloren? Kijk goed wat je nodig hebt en ga opzoek naar de mooi en soms moeilijk te vinden cadeaus.

0 / 10
Runaway Princess

Prinses Fiona is weggerend omdat ze moet trouwen met de Graaf. Kun jij de soldaten helpen de aanwijzingen te verzamelen en de prinses terug te vinden?

0 / 10
Hero in the Ocean 2

De zee zit vol gevaarlijke hindernissen, maar kun jij toch met je onderzeeƫr overal langsvaren en alle schatten verzamelen?

0 / 10
The Scruffs

Probeer alle voorwerpen te vinden die op het lijstje staan. Klik op de voorwerpen en doe het snel om door te kunnen naar de volgende levels.

8 / 10
Stoneage Sam

Ga op pad met stoneage sam en probeer elk level uit te spelen. Je moet op de juiste dingen klikken en in de juiste volgorde. Zo kan je je kindje redden en de rest van je familie.

8 / 10
Jigsaw Killer Escape 2

Ontsnap uit het huis. Je bebt precies een half uur de tijd en als je het niet red zal je het misschien niet overleven. Ga de juiste kamers in en verzamel de voorwerpen.

8 / 10
Hidden Targets Nature

Vind alle targets in de natuur. Als je er 1 ziet kan je er een pijl naar toe schieten. Kan jij alles vinden?

8 / 10
Cate West The Vanishing Files

Zorg ervoor dat alles weer terrecht komt. Los het mysterie op en vind de juiste voorwerpen. Klik ze aan om ze te pakken.

8 / 10
Hidden Objects Study Room

Probeer alle voorwerpen in deze studie kamer te vinden. Klik niet te vaak fout want dat zijn strafpunten!

8 / 10
The Great Basement Escape

Kun jij uit deze kelder ontsnappen? Er liggen vast allerlei handige voorwerpen die je wel kunt gebruiken. Kijk wat je kunt vinden.

8 / 10
Revenge For Sonia

De slechterik van dit spelletje heeft Sonia vermoord. Kun jij haar wreken door in zijn huis in te breken en bewijs te vinden van zijn criminele daden?

7.7 / 10
Frozen Hidden Adventure

Anderdelle, het rijk van prinses Elsa en prinses Anna uit de film Frozen, is helemaal bevroren! Kun jij Elsa helpen haar zus Anna te redden door de verborgen voorwerpen te vinden in dit hidden objects spelletje?

8 / 10
Ninja Or Nun 2

Kan jij alle ninja's vinden in elk level. Klik niet de verkeerde aan en doe het zo snel mogelijk om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Monkey Go Happy Dragon

Help het aapje alle verborgen spullen bij elkaar zoeken. Kijk goed rond. Welke spullen heb je nodig om verder te komen? Kun jij de draak vinden?

8.3 / 10
Mina Loves Sissi

Help Mina om alle speeltjes voor Sissi de kat te vinden. Doorzoek het hele huis. Kun jij snel alles vinden en goed voor Sissi zorgen? Goed overal kijken!

6 / 10
Olaf Summer Vacation

Olaf, de betoverde sneeuwman uit de Disneyfilm Frozen, wil ook een keertje op vakantie. Kun jij hem helpen zijn vakantiereis tot een goed einde te brengen?

8 / 10
The Wok

Klik en vind de juiste route in het level. Klik de juiste voorwerpen aan en gebruik ze om door te gaan.

8 / 10
Nightmares 3 The Adventures

Hoofdstuk 3: The Baron of Vermin Famine. Doorzoek de bibliotheek en los de problemen op. Zorg wel dat je niet te vaak fout klikt, anders wordt Viktor wakker uit zijn nachtmerrie. Kun jij de problemen van de Baron oplossen zodat hij Viktor's dromen niet meer in beslag neemt?

8 / 10
Monkey Go Happy Xmas Time

In dit spelletje moet je het aapje helpen de kerst cadeautjes te vinden voor de baby aapjes. Kun jij ook de kerstboom vinden en de verlichting aan krijgen?

8 / 10
Little Shop Road Trip

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan. Klik ze aan en zorg je alle voorwerpen binnen de tijd vind.

8 / 10
Save the Damsel in Distress

De musketiers waren aan het feesten toen ze zagen dat er een dame werd ontvoerd! Ga er met je musketier achteraan en versla alle slechterikken in dit grappige spelletje!

8 / 10
Romantic Mystery

Zoek in het level, pak de voorwerpen, gebruik ze goed, en ga opzoek naar het mysterie rond de romantiek.

2 / 10
Hidden Objects House 1

Zoek de voorwerpen die onderaan in het beeld staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd van 5 minuten vinden? Let goed op, want als je fout klikt kost dat je gelijk 20 seconden!

7.5 / 10
Kamer Ontsnappen

Probeer de uitgang van de kamer te vinden. Klik de voorwerpen aan en ga de juiste kant op en gebruik alles goed.

7.9 / 10
Rose Dungeon

Vind de voorwerpen en zoek in de kamers naar de spullen. Zorg dat je ontsnapt en de voorwerpen op de juiste manier gebruikt.

8.3 / 10
The Scene of the Crime 2

In dit spelletje is er een moord gepleegd in een afgelegen rij huisjes. Jij bent de politie detective. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd?

8 / 10
Clean My Room

Help mee de kamer schoon te maken. Kijk goed en ontdek waar alles hoort. Als je het niet weet kun je op HINT klikken. Kijk wel uit, want de tijd loopt!

8 / 10
Anniversary Surprise

Help Robert een ring kopen voor zijn geliefde. Hij heeft niet genoeg geld, dus help hem zijn garage doorspitten op zoek naar dingen die hij kan verkopen.

8 / 10
The Clockwork Man

Zoek alle voorwerpen in de kamer. Ga het lijstje af en klik de juiste voorwerpen aan. Je kan ook inzoomen, dus maak daar gebruik van.

8 / 10
Hidden Weapons

Zoek alle wapens in het plaatje die onderaan in het beeld staan! Als je het wapen vind zal die onderin beeld verdwijnen. Hoe snel kan jij alle wapens vinden?

8 / 10
The Mystery

Probeer alle voorwerpen te vinden zodat je door kan in de levels. Sleutels zijn belangrijk en dus soms ook moeilijk te vinden.

8 / 10
Holiday Shopping

Onderin het scherm zijn allerlei voorwerpen aangegeven. Kun jij deze winkel afstruinen en alles vinden? Het is er wel een beetje een rommeltje!

8.5 / 10
Edgestone

In dit spelletje moet je een ontvoerde alien redden uit een geheime basis. Sluip naar binnen en dring door tot de verborgen gevangenis.

0 / 10
Daymare Town 4

Nu ben je in een raar dorp aangekomen. De dorpelingen zijn niet zo behulpzaam en laten je niet naar binnen. Kun jij buiten het dorp nuttinge aanwijzingen vinden en toch verder op je reis?

8 / 10
My Vampire Sweetheart

Ga op zoek naar de vampier in deze duistere begraafplaats. Kijk goed naar elk plaatje en vind alle verloren voorwerpen om de vampier op te sporen.

8 / 10
Steppen Wolf 12

Je bent op zoek naar bewijsmateriaal over de geheime experimenten die in dit laboratorium zijn gebeurd. Kun jij de weg door het lab vinden?

8 / 10
Hidden Objects Deep Search

Er zijn spullen verborgen en die moet jij weer zoeken en aanklikken. Kijk goed rond en vind ze allemaal.

6 / 10
Missing Lulu

Volg de voetsporen van Lulu om deze vermiste kat weer terug te vinden. Kun jij onderweg ook de spulletjes op het lijstje vinden in ieder level?

0 / 10
Egypt Tomb Escape

Zoek zo snel mogelijk de uitgang. Vind je weg in de egypt tomb escape.

2.7 / 10
Zodiac Hidden Objects

Kun jij alle symbolen voor de sterrebeelden vinden? Ze zitten verstopt in een chaos van andere plaatjes and icoontjes. Goed kijken, want ze zijn niet allemaal zo makelijk te vinden. Je moet er vier vinden per plaatje.

8 / 10
Magic Valentine

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden. Onder het plaatje staat een lijstje met alle voorwerpen die je moet aanklikken.

0 / 10
The Big Picture

Probeer zoveel mogelijk foto's te maken. Maar je kan er geld mee verdienen dus er moet wel wat opstaan. Of actie of meerdere personen tegelijk.

8 / 10
Jerry's Merry Christmas

Zoek in alle hoeken van Jerry's huis en help hem de spullen te vinden om een maretak op te hangen voor kerst. Kun jij alles vinden? Klik vanalles aan.

8 / 10
Monkey Go Happy Marathon 4

Kun jij alle Monkey Go Happy puzzels in dit spelletje oplossen? Kijk goed en ontdek wat er in elk level moet gebeuren. Krijg jij het voor elkaar?

8 / 10
Inspector Kloo

Kan jij dit oplossen. Je weet niet precies wat er aan de hand is maar moet toch de voorwerpen vinden en die weer op de juiste manier gebruiken.

8 / 10
Obama And Pigsaws Gifts

Help de kerstman alle cadeautjes bezorgen. Je komt wat problemen tegen maar die kan jij wel oplossen toch?

0 / 10
Sabina Jewelry

Probeer alle voorwerpen te vinden die staan aangegeven. Klik op de juiste plek en probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden!

8 / 10
Sabina Jewelry 2

Zoek alle voorwerpen die beschreven staan. Klik niet te vaak verkeerd en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Helens Return From Africa

Zoek alle voorwerpen in elk level. Je hebt onderin beeld een lijstje staan met de voorwerpen die je moet zoeken. Kijk goed en klik de juiste dingen aan.

7.1 / 10
Carmen's Hair Salon

Wat een troep is het in deze salon! Kun jij Carmen een beetje helpen opruimen en zorgen dat ze haar scharen en scheerapparaatjes weer kan vinden? Want zo kan ze natuurlijk niet werken, en voor de klanten ziet het er ook niet uitnodigend uit. Werk aan de winkel dus!

8 / 10
Arabella Gems

Je krijgt en plaatje en moet daar alle voorwerpen in vinden. Onderin het beeld staat er wat je moet zoeken en vinden. Klik niet zomaar want daar krijg je eens straf voor!

8 / 10
Monkey Go Happy Balloons

Help de app alle ballonnen te laten knappen. Je moet wel eerst goed zoeken om alle ballonnen te vinden. Probeer op vanalles te klikken en kijk wat er gebeurt.

8 / 10
Little Witch's Mess

Kijk goed om je heen en probeer alle voorwerpen te vinden. De voorwerpen staan in beeld.

8 / 10
Monkey Go Happy Western 2

Weer ben je met het aapje in het wilde westen. Kies een mooie hoed uit en ga op zoek naar de hints en alle handige voorwerpen die je nodig hebt om verder te komen.

10 / 10
Hidden Spots Trees

Kan jij alle stukjes foto terugvinden in de grotere foto? Kijk of jij de kleine vakjes uit de foto kunt terugvinden. De tijd loopt, dus goed kijken en snel klikken als je het ziet.

8 / 10
The Magician's Handbook 2

Probeer alle voorwerpen te vinden die op de lijst staan. Zorg ervoor dat je ze snel vind en aanklikt.

2 / 10
Donald the Dino 2

De boosaardige holbewoner heeft het vriendinnetje van Donald de Dino ontvoerd. Kun jij hem helpen haar te redden?

8.8 / 10
Obama Ball Z

In dit spelletje moet je President Obama helpen om samen met de vrienden van Goku de wereld te beschermen tegen Freeza. Kun jij alle puzzels oplossen?

0 / 10
Kids Puzzle Games

In deze kinderkamer kun je allerlei leuke kinderspelletjes spelen. Zoek verloren voorwerpen, of los een puzzel op.

2 / 10
Monkey Go Happy North Pole

Het aapje is nu op de Noordpool. Kun jij in de kou en de sneeuw zoeken naar alle handige voorwerpen en hints om dit leuke zoekspelletje uit te spelen?

2 / 10
Backyard Sale

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan. Er liggen er heel veel dus kijk goed rond en klik de juiste voorwerpen aan.

8 / 10
Abandoned

Je broer is je vooruit gegaan door de deur naar een andere dimensie. Kun jij hem achterna reizen? Vind de notities van je broer en los alle raadsels op in dit leuke point and click spelletje.

0 / 10
Find the Numbers 40

Probeer alle verborgen cijfers te vinden. In elke kamer zijn de cijfers 1 tot 25 verstopt. Kun jij ze allemaal vinden en aanklikken? De lijst aan de rechterkant laat zien welke cijfers je nog moet vinden.

0 / 10
Hostile Makeover

Zoek en vind alle voorwerpen die op het lijstje staan. Ga naar verschillende plekken om alle spullen te pakken.

8 / 10
Hood: Episode 4

Je zoektocht heeft je nu naar de wereld van de geesten geleid, waar je absoluut niet welkom bent. Kun jij het meisje in het rode kapje vinden?

8 / 10
Hood: Episode 3

In dit deel van Hood zit je nogsteeds achter de heks met het rode kapje aan. Er is veel vreemds gaande in het dorp en het bos. Kun jij deze zaak oplossen?

0 / 10
Fifish

Kijk goed rond en ontdek wat je moet doen on in elk level de verborgen parel te vinden met de vis. Je hebt er 23 nodig om de nieuwe onderwater smartphone te kunnen kopen.

8 / 10
Find Your Way Out

Klik op vanalles om te kijken wat er gebeurt. Kun jij de juiste volgorde uitvogelen? Kijk goed, want het is niet zo makkelijk.

8 / 10
Hide Online 3D

Hide Online 3D is een mooi gemaakt 3D multiplayer spel. Verstop je en zorg dat de gewapende spelers je niet kunnen vinden. Daarna is het jouw beurt om de andere spelers te zoeken.

10 / 10
Rizzoli and Isles: The Boston Butch

Los nog een moordzaak op met Rizzoli en Isles. Kijk goed rond en verzamel alle aanwijzingen. Zoek naar vingerafdrukken en ander bewijsmateriaal. Stuur het naar het lab, en vind de verbanden tussen de onderzoeksresultaten.

8.4 / 10
The Bunker 1

In een wereld vol robots zijn alle mensen uitgestorven. Kun jij een oude bunker die door de mensen gebouwd is onderzoeken? Kijk goed rond, vind voorwerpen en open alle deuren.

8 / 10
Buster mc Thundersticks

Kan jij alle ninjas vinden in dit leuke klik en vind avontuur. Los de puzzels op, kijk naar aanwijzingen en vind alle 33 ninjas.

8 / 10
The Trader Of Stories

Zoek goed in elk level en probeer alle voorwerpen te vinden die je nodig hebt. Gebruik ze vervolgens goed en maak het verhaal compleet.

8 / 10
The Forgotten Soul

Ga op zoek in het oude huis naar spoken, want het wordt in het dorp gezegd dat er daar een geest rondwaart. Kun jij tijdens ze zoektocht door de verschillende kamers de verborgen voorwerpen vinden?

4 / 10
The Proposal

Vlak voor je een huwelijksaanzoek gaat doen rent je vriendin ineens boos weg. Wat is er aan de hand? Er sluipt ook een of andere mysterieuze vent met een pan op z'n hoofd rond. Kun jij het mysterie oplossen en je vriendin terug vinden?

8.3 / 10
Yurius's House of Spooks

Je ging het speelgoed van je neefje uit de tuin van Gekke Yurius halen, maar nu heeft hij je in zijn huis opgesloten. Kun jij een manier vinden om uit de kelder te onstnappen? Kijk goed rond en zoek naar hints.

0 / 10
Cinderella Magic Escape

Probeer de uitgang te vinden in cinderella escape. Zoek voorwerpen en ga de juiste kamers in om alles op te lossen en zo de uitgang te bereiken.

8 / 10
Flag Bricks

Probeer goed te onthouden waar de vlaggen zitten en zoek 2 dezelfde bij elkaar. Speel genoeg vlaggen weg om door te kunnen gaan naar het volgende level.

6 / 10
Sweet Drmzzz

Je valt in slaap en reist in een droom de ruimte in. Kun jij hier alle puzzel levels oplossen door op verschillende voorwerpen te klikken en te ontdekken wat er dan gebeurt? Kun jij de juiste volgorde ontdekken?

0 / 10
Obama Inkagames Rescue

Het team van Inkagames is ineens geheel verdwenen. Kun jij President Obama helpen ze te vinden en te redden uit een vreemde magische wereld? Verzamel handige voorwerpen om te gebruiken. Kun jij alle puzzels oplossen?

0 / 10
Snail Bob

Probeer met de slak aan het einde van het level te komen door de juiste dingen aan te klikken.

8 / 10
Monkey Go Happy Candy

Vind alle verborgen snoepjes met het aapje. Je moet alle plekken goed afzoeken om ze te vinden, dus help de andere personages zodat ze je erdoor laten.

6 / 10
Hot Air Balloon Adventure

Je bent met je luchtballon ergens neergestort. Het is nogal een troep. Kun jij goed kijken en alle verborgen voorwerpen terugvinden?

0 / 10
Little Shop Memories

Zoek alle voorwerpen in de levels. De voorwerpen staan op een lijstje en jij moet ze zo snel mogelijk aanklikken, maar sommige voorwerpen zijn best goed verstopt. Kun jij ze allemaal vinden binnen de tijd?

8 / 10
Ray and Cooper 2

Kun jij de verdwijning van de twee vrienden Ray en Cooper oplossen? Kijk goed rond in het dorp en praat met de mensen. Verzamel voorwerpen die je goed kunt gebruiken.

0 / 10
Diamond Hope

Iemand heeft de Hope Diamant gestolen! Kun jij goed zoeken in alle kamers? Jij helpt de detective alle aanwijzingen bij elkaar zoeken.

0 / 10
Horoscope Style Leo

Draai aan het rad, zoek je eigen sterrenbeeld en kijk wat voor horoscoop daarbij hoort.

8 / 10
Hidden Object Room

Probeer in de kamer zoveel mogelijk voorwerpen te zoeken en vinden die je nodig hebt. Ga het lijstje af en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Where's My Cat

Help Oma haar kat terug te vinden. Die is weggelopen, en misschien het huis van de enge Meneer Robinson binnengewandelt. Iedereen vermoed dat hij een vampier is, dus kijk uit! Klik op allerlei objecten om te zien of je ze kunt gebruiken. Soms zul je objecten moeten combineren.

8 / 10
Reincarnation

Volg het klik en vind avontuur waarbij je in een auto begint.

8 / 10
Crazy Hangover

Je hebt een enorme kater van de drank en je bent ergens waar je niks meer van weet. Probeer de weg naar de uitgang te vinden en alle spullen te pakken die jou kunnen helpen.

8 / 10
Legend of the Swamp

Ergens in dit Braziliaanse moeras schijnt een reuzachtige krokodil te leven. Kun jij de tempel vinden waar het beest zogenaamd woont? Kijk goed rond en vind alle verborgen voorwerpen op je zoektocht.

0 / 10
Monkey Go Happy Adventure

Ook in de riddertijd zijn er puzzels om op te lossen. Kun jij het aapje helpen? Kijk goed rond en ontdek waar je op moet klikken.

8 / 10
Hidden Numbers Up

Zoek alle cijfers met leuke plaatjes van de film 'up'! Er zitten 20 cijfers verstopt en jij moet ze allemaal binnen 5 minuten halen om door te gaan naar het volgende level.

8 / 10
Sky Miracles

Kijk goed rond in alle levels en vind alle verloren voorwerpen. Zo kun je een aanwijzing vinden op het mysterie op te lossen: waarom is de lucht groen geworden?

8 / 10
Professor's Diary

Professor Calvin is zijn agenda kwijt en daar staan alle cijfers van zijn leerlingen in! Geen wonder, want zijn huis is best een troep. Kun jij een beetje opruimen door de spullen op het lijstje bij elkaar te zoeken? Zodoende kom je die agenda vast wel tegen!

0 / 10
Adam And Eve

Ga op pad met Adam en opzoek naar Eve. Het is een klik avontuur, dus klik op de juiste dingen in de juiste volgorde om het spel te spelen.

8 / 10
The Last Alchemist

Ga op zoek naar de verloren voorwerpen in het woud. Je bent op zoek naar een magische formule. Kun jij alle levels uitspelen? Goed kijken!

0 / 10
Fishdom H2O Hidden Odyssey

Verzorg de vissenkom en zoek de voorwerpen. Je moet er voor zorgen dat de vissen blijven leven en daarvoor zal je af en toe ook de voorwerpen moet zoeken.

8 / 10
Secret Stones

Probeer alle voorwerpen in elk level te vinden. Zoek goed en snel en klik de voorwerpen aan. Die heb je nodig om de verborgen stenen te vinden.

8 / 10
Sneak Thief Triple Trouble

De sneak thief is weer terug! Kun jij ook deze keer uit het gebouw ontsnappen? Kijk goed rond en vind alle nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om er weg te komen.

8 / 10
Dynamic Hidden Objects Museum Editi

Zoek alle voorwerpen die je nodig hebt in het museum. Probeer goed rond te kijken en de juiste dingen aan te klikken.

6.6 / 10
Chubby Hamster

Probeer alles op te lossen met de hamster. Je zit in een kooi en moet proberen de dingen in de juiste volgorde aan te klikken.

8 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys

Probeer de kleine aapjes terug te vinden. Ze hebben zich overal verstopt. Kun jij ze allemaal terug vinden in dit leuke point-and-click spelletje?

8 / 10
The Scene of the Crime 1

Er is een moord gepleegd. Als detective ben jij er op uit gestuurd om bewijsstukken te verzamelen. Kijk goed rond en probeer al het bewijs te vinden.

5 / 10
Monkey Go Happy Thanksgiving

Het is Thanksgiving! Zoek met het aapje in alle hoeken. Struin the sneeuwlandschap af en vind alle nuttige voorwerpen. Kun jij de puzzels allemaal oplossen? Kijk goed rond!

8 / 10
In the Land of Panadia

Mr Andrew is door zijn experimenten beland in een vreemde wereld in een parallelle dimensie, Panadia. Kun jij hem helpen ontsnappen door alle benodigde magische voorwerpen bij elkaar te zoeken?

0 / 10
Evil In A Page

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden die op het lijstje staan. Klik goed en probeer het hele lijstje af te werken.

8 / 10
Diamonds Chase

Eerst moet je bij de oude mijn zien te komen. Kun jij bedenken hoe je langs de hindernissen komt? Kijk of je in de mijn diamanten kunt vinden!

8 / 10
Monster Hunters

Terwijl Phineas en Ferb bezig zijn het koekjesmonster dat in de kast van Isabella woont te vangen, moet jij ondertussen Agent P helpen een andere zaak tot een goed einde te brengen.

8 / 10
Monkey Go Happy Sci-Fi

Er zijn drie baby aapjes ontvoerd door aliens. Kun jij alle puzzels oplossen en zo de weg vinden op deze alien planeet?

8 / 10
Wheely 2

Wheely de auto heeft een meisje gespot. Helaas moest ze er voor de autoshow meteen vandoor. Help Wheely haar terug te vinden.

8 / 10
Monkey Go Happy Western

Dit keer zijn de aapjes in het Wilde Westen beland. Kun jij ze helpen zoeken naar allerlei verloren voorwerpen en handige hints om de puzzels op te lossen?

0 / 10
Vietnams Quest

Ga op reis naar het mooie Vietnam en probeer alle voorwerpen op het plaatje te vinden. Alles speelt zich af in Vietnam. Kijk goed en ontdek wat jij kan vinden aan verborgen objecten.

7.7 / 10
Hidden Objects Toy Story

Probeer alle voorwerpen die je moet zoeken kan vinden in deze leuke tekening van toy story 3!

8 / 10
Tree House Builder

Kijk goed rond in het level en zoek alle voorwerpen die op het lijstje staan. Doe het binnen de tijd en zorg dat je alle spullen hebt.

8 / 10
Hidden Objects Noahs Ark Online

Zorg ervoor dat je alle voorwerpen zo snel mogelijk vind. Klik goed en zorg ervoor dat je alles vind.

5.7 / 10
Zombies In Huis

Vecht tegen de zombies en probeer ze allemaal uit te schakelen. Richt goed en pak ze allemaal.

8 / 10
Monkey Go Happy The Castle

Kan jij aan aapjes vinden die in vleermuizen zijn veranderd. Pak de spullen en gebruik de op de juiste plekken.

8 / 10
Beautiful Old Cities

Kan jij alle voorwerpen vinden die op het lijstje staan? Kijk goed rond in de oude steden in dit zoek en vind spelletje en klik ze allemaal aan.

8 / 10
Monkey Go Happy Halloween

Het is Halloween, en weer is het aapje op zoek naar allerlei spulletje. Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden? Help het aapje de puzzels op te lossen in het donkere bos.

8 / 10
Monkey Go Happy Elevators

Gebruik de lift om naar de verschillende verdiepingen te gaan. Vind handige voorwerpen en probeer ze te gebruiken om het verborgen speelgoed te vinden voor de baby aapjes.

8 / 10
The Sultans Labyrint

Zoek je weg door de doolhof van de sultan. Pak onderweg ook spullen die je nodig hebt.

8 / 10
Neil The Nail

Probeer met de spijker aan het einde van het level te komen. Klik op andere voorwerpen in de juiste volgorde om de weg vrij te maken. Let vooral goed op de hamer, want die wil graag op de spijker slaan.

8 / 10
Vacation Blues

Help de man die op vakantie gaat zoeken met de spullen die hij nodig heeft. Klik aan wat er op het lijstje staat.

8 / 10
Hill House

Probeer alle voorwerpen in elke kamer te vinden en die op de juiste manier te gebruiken.

8 / 10
Sara 2

De onderzoeksrobot S.A.R.A. is in dit point-and-click avontuur gedumpt op een mysterieuze en gevaarlijke planeet. Ontsnap aan de vallen en verzamel data in dit grappige spelletje.

8 / 10
Shadow Tag

In dit spelletje zit je in een hutje in het bos, maar je bent niet alleen... Vind snel de autosleutels en de auto om er weg te komen!

8 / 10
Hidden Wine Bottles

Probeer alle ontbrekende stukjes die onderaan in beeld staan te vinden. Klik op de juiste plek om alle stukjes te verzamelen.

8 / 10
Mystery Masterpiece The Moonstone

Zoek alle voorwerpen in elke kamer die links in beeld staan aangegeven. Klik niet zomaar wat in het rond want daar krijg je straftijd voor.

6.9 / 10
Funny Airplane

Zorg dat alles soepel verloopt in het vliegtuig. Klik op de juiste dingen en combineer het met elkaar.

8 / 10
Flophone Interception

Je bent een geheim agent, en je moet criminelen vinden en de gestolen goederen onderscheppen. Gelukkig kun je rekenen op de technologie van je Flophone.

8 / 10
Monkey Go Happy Mayhem

Kun jij het aapje helpen bij het oplossen van de verschillende klikpuzzels? Kijk goed, ontcijfer de hints, en klik op de juiste voorwerpen.

8 / 10
Jewellery Expert

Probeer in elk level alle parels te vinden. Ze liggen goed verstopt dus kijk goed rond en klik de parels aan.

8 / 10
Must Escape The Ice Cave

Probeer te ontsnappen bij de ijs grot. Neem de juiste voorwerpen mee en probeer het einde te bereiken. Je kan ook voorwerpen combineren.

8 / 10
Kingdom of Liars 3

Ga weer op een nieuw avontuur met de Hernessian Guards. Ook dit keer moet je op onderzoek uit om een mysterie op te lossen. Zoek goed naar aanwijzingen.

8 / 10
Treasure Seekers

Zoek de voorwerpen om zo de toren in te komen. Er wordt aangegeven wat er moet gebeuren en daarna mag jij alles zoeken! Als je eenmaal in de toren bent gaat het gebeuren!

7.5 / 10
Monkey Go Happy Tales

Kun jij alle puzzels oplossen en zo de baby appjes terugvinden? Kijk goed rond en ontdek welke voorwerpen je moet verzamelen en gebruiken.

8 / 10
Dynamic Hidden Objects University

Zoek en vind alle voorwerpen die je nodig hebt op de universiteit. Kijk goed rond en vind de voorwerpen.

8 / 10
Arabella Gems 4

Je moeder zegt alweer dat je je kamer moet opruimen. Vervelend he? Nu niet meer! Met Arabella Gems wordt opruimen leuk! Vindt jij alle spullen en krijg jij alle kamers opgeruimd?

8 / 10
Foreign Creature 2

Probeer te overleven in alle levels. Je kan op van alles klikken maar je weet niet wat. Kan jij erachter komen wat je moet doen? Succes ermee.

8 / 10
Caroline Adventure 2

Probeer de uitgang te vinden met Caroline. klik op de juiste dingen en zorg ervoor dat je alles vind om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Bill Back in Time

Bill is een uitvinder en hij heeft zichzelf per ongeluk terug gestuurd in de tijd met zijn tijdmachine. Kun jij hem helpen een manier te vinden om uit de middeleeuwen te ontsnappen en terug naar huis te reisen.

7.7 / 10
Monkey Go Happy 6

Speel elk level uit en maak het aapje blij, Pak de juiste spullen en doe wat het aapje wil.

8 / 10
Hidden Object Room 3

Probeer alle voorwerpen te vinden in de kamer. Kijk goed rond en klik alles aan wat je nodig denkt te hebben.

7.5 / 10
Hidden Numbers Library

Gebruik je onderzoeksvaardigheden om alle nummers in diverse bibliotheken te vinden. Het lijkt misschien makkelijk, maar er zitten een paar flinke instinkers tussen! Doe het zo accuraat en snel mogelijk voor maximale punten!

8 / 10
Avatar Hidden Numbers

Zoek de getallen die in het plaatje van jake en neytiri van avatar staan. Level 1 is 15 nummers, wie weet wordt het later nog wel meer. gelukkig heb je een vergrootglas om het iets makkelijker te maken. Kan jij alle getallen vinden?

8 / 10
Flophone Top Secret

Probeer de uitgang te vinden! Klik van alles aan en neem voorwerpen mee. Onderweg zal je ook wat dingen moeten oplossen maar gelukkig heb je een telefoon bij je.

8 / 10
Another Small Favor

Klik en vind. Kan jij de juiste spullen en de juiste weg vinden?

0 / 10
Deponia

Ga op avontuur in dit prachtig ontworpen spelletje! Je wil ontsnappen uit Deponia, maar de truuk is om er weg te komen. Begin door het huis te zoeken naar alle spullen die je nodig hebt op weg.

7.6 / 10
Het Vierkant 2

Draai de blokken zo zodat het balletje een uitgang naar de ronde cirkel heeft. Denk goed na en draai de blokken op de juiste manier.

8 / 10
The Phone Call

Garry krijgt een vreemde telefoontje. Hij gaat op onderzoek uit. Kun jij hem helpen alle voorwerpen op het lijstje te vinden in de verschillende levels van dit spelletje?

0 / 10
Lost Memories

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te zoeken die jij nodig hebt. Kijk goed en klik ze snel aan.

7.8 / 10
Find the Objects in Space Station

In "Find the Objects in Space Station" is het de bedoeling om de objecten te vinden die rechts aangegeven zijn. Let op de tijd van 10 minuten en probeer geen fouten te maken!

8 / 10
Romance Of Rome

Probeer overal de voorwerpen te vinden die onder in beeld staan. Klik de locatie aan en vind de voorwerpen.

8 / 10
Nightshift Legacy

Zoek alle voorwerpen die op de lijst staan om het level uit te spelen. Zorg ervoor dat je snel en goed klikt.

8 / 10
HoneyMoon Secret

Zoek in het level en ga opzoek naar het geheim. Pak de voorwerpen onderweg en kijk goed in alle kamers.

6.7 / 10
Where is 2014

Zoek in alle hoeken van dit vervallen gebouw. Kun jij alle nodige voorwerpen vinden en ontdekken waar je ze moet gebruiken?

8 / 10
Chinese Secret

Zoek goed en probeer alles te vinden wat je nodig hebt. Je bent in een chinese omgeving dus alles zal ook die sfeer hebben. Kijk goed en pak de voorwerpen.

4 / 10
Mystery Treasure

Kijk goed naar de plaatjes en zie of jij alle verschillen kunt vinden tussen de twee bijna identieke versies. Kijk goed, want sommige verschillen zijn goed verborgen.

0 / 10
Sabine Jewelry 3

Kijk goed rond en probeer in elk level alle voorwerpen te vinden. Klik ze aan en speel heel het lijstje leeg.

8 / 10
Hidden Objects Guest Room 2

Probeer alle voorwerpen te zoeken in de gasten kamer! De voorwerpen staan onderin in beeld en jij moet ze zoeken in de kamer.

8 / 10
Intruded

Vind de juiste weg door het level. Ontsnap door op de juiste dingen te klikken.

6.8 / 10
Hidden expedition Everest

Ga op expeditie naar de mount everest en zoek nderweg alle spullen die op het lijstje staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd vinden en zo doorgaan naar de volgende levels!

8 / 10
Zee And The Alien Machine

Loop rond met het mannetje en probeer het spel uit te spelen. Klik op de juiste voorwerpen en pak de dingen die je nodig hebt.

8 / 10
Sonya The Game

Ga op pad in de klik en vind avontuur en probeer elk level door te komen.

8 / 10
The Last Prince Of Egypt

Help Akil de prins van het oude Egypte te worden. Reis door de stad en vind een manier om overal langs te komen. Verzamel objecten die handig van pas kunnen komen en kom er achter hoe je ze moet gebruiken.

8 / 10
Monkey Go Happy SciFi 2

Zoek met het aapje in alle hoeken van het ruimteship. Verzamel handige voorwerpen en los alle puzzels op om de aapjes bij elkaar te zoeken.

8 / 10
Bricks Puzzle

Zoek steeds 2 dezelfde figuren bij elkaar. Je krijgt ze heel even te zien en moet ze daarna allemaal zo snel mogelijk weg spelen.

8 / 10
Witch

Probeer ervoor te zorgen dat de kinderen vrij komen bij de heks. Klik op de juiste dingen en in de juiste volgorde om ze vrij te krijgen.

8 / 10
Naughty Gym Class

Probeer de man die er rond loopt stoere dingen te laten doen zodat de dames verliefd worden. Pak wat voorwerpen en gebruik die om dingen te laten gebeuren.

8 / 10
The Simpson Movie Similarities

Vind dezelfde voorwerpen in de 2 verschillende plaatjes. De voorwerpen zitten wel op dezelfde plek. Tot welk level kom jij?

8 / 10
Morbid 2

Probeer op elk plaatje de juiste dingen te vinden zodat je doorkan naar de andere beelden.

8 / 10
Gabriel The Gladiator

Probeer de juiste weg te vinden door de levels. Klik op de juiste dingen en ga op pad.

8 / 10
Knightfall 2

Kan jij het avontuur van knightfall 2 aan? Zorg ervoor dat je alle levels uitspeelt. Los alles op en versla tegenstanders.

4.7 / 10
Clickplay 3

Probeer in elk level de play knop te vinden om door te kunnen naar het volgende level. Daarvoor zal je wat dingen moet doen, zoals verschuiven of erop klikken voor dat de play knop tevoorschijn komt.

7 / 10
Me and the Key 2

Vind steeds in elk level de sleutel. Klik dingen aan en kijk wat er gebeurt. Experimenteer om de sleutel te vinden. Waar zou die verborgen zijn?

8 / 10
Tales of Carmelot

Zoek goed in alle plaatsjes in het koninkrijk naar hints en handige voorwerpen, want je moet de verloren pot goud van Carmelot terugvinden.

10 / 10
Hidden Object under Water

Gebruik je onderzoeksvaardigheden om alle objecten in diverse aquaria te vinden. Het lijkt misschien makkelijk, maar er zitten een paar flinke instinkers tussen! Doe het zo accuraat en snel mogelijk voor maximale punten!

6.7 / 10
Old Gold Mine

Probeer de uitgang te vinden in de mijn. Je kan steeds voorwerpen oppakken die je helpen. Ga door de tunnels heen en vind de weg.

8 / 10
Dinx School Spirit

Los het raadsel in de school op. Probeer de juiste kamers en lokalen in te gaan om de voorwerpen te zoeken en alles op te lossen.

8 / 10
Magic Forest

Vind de juiste voorwerpen in het bos. Klik het aan en probeer alles zo snel mogelijk te verzamelen in het magische bos.

8 / 10
Lost In Castle

je bent verdwaald in het kasteel. Pak de materialen en probeer ze goed te gebruiken.

8 / 10
Click Play Time 3

Vind in elke puzzel steeds de play-knop. Die moet je indrukken om naar het volgende level te mogen. Kun jij alle raadsels en puzzels oplossen en de codes kraken?

8 / 10
Nightmares 5: The Adventure

In het vijfde deel van deze serie ben je weer in het dromenland. Kun jij de nuttige spullen vinden en het nachtmerrie probleem oplossen? Schrik niet te vaak, dan wordt je wakker.

8 / 10
Warface 2

Kan jij alles oplossen in warface 2? Zorg ervoor dat je goed oplet en op de juiste dingen klikt.

8 / 10
Finders Seekers

Probeer zo snel mogelijk de uitgang van het level te vinden. Onderweg kom je voorwerpen tegen die je af en toe nodig zal hebben.

8 / 10
Creatively Complicated

Loop door de kamer en pak objecten. Weet jij hoe je ze kan gebruiken? Los ook een paar puzzels op. Kan jij creatieve oplossingen vinden? Veel plezier!

8 / 10
The Long Road

De stad is verlaten, want er is een ramp gebeurd. Ga op zoek naar overlevenden, en zoek ondertussen ook naar alle hints op je lijstje. Zie jij alle spulletjes liggen?

0 / 10
Bigfoot Chasing Shadows

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden die je nodig hebt. Kijk rond op de plaats waar je bent en klik de juiste dingen aan.

4.3 / 10
Where's Derpy

Kijk in elk plaatje goed of je Derpy van de My Little Ponies kunt vinden. Kun jij ook de drie muffins in elk level bij elkaar zoeken?

7 / 10
Steppen Wolf 21

Probeer van het eiland van de geheimzinnige sekte te ontsnappen door de helikopter te stelen. Schakel all gewapende bewakers uit.

8 / 10
Steppen Wolf 5

Op de trein door de toendra wordt je ontvoerd en Derrick wordt neergeschoten! Kun jij uit de basis van de bende ontsnappen?

8 / 10
Small Town Detective

Kun jij Paul de detective helpen de verdwijning van de reporter op te lossen? Ze zou als laatste naar Cody's restaurant zijn gegaan...

8 / 10
Warface

Zorg ervoor dat je alles oplost wat er gebeurd is. Je kan klikken en moet goed opletten waar sporen of andere dingen te vinden zijn.

8 / 10
Easy Joe

Joe wil de wereld zien en moet daardoor door elk level kunnen. Klik op de juiste dingen om joe door het level te laten gaan en door naar het volgende deel van de wereld.

8 / 10
Bieber Metamorph

Loop rond met bieber en probeer alles op te lossen en te voltooien. Klik op de juiste dingen en speel het spel.

8 / 10
Easy Joe 2

Joe het konijn wil op ontdekkingsreis. Kun jij Joe helpen voorbij de obstakels te komen en elk level uit te spelen? Klik op dingen in het level om Joe vooruit te helpen.

8 / 10
World of Steampunk

Vind de weg door de levels met de steampunk robot. Los al de mini puzzels op die je in de levels tegenkomt. Hoe kun jij overal langs komen.

8 / 10
Vortex Point 3

De detectives van Vortex Point zijn weer terug voor een nieuw avontuur. Kun jij de verdwenen man terugvinden, of is hij echt opgegeten door het monster van Vortex Meer?

8 / 10
Me and the Key 3

Kun jij steeds de sleutel vinden en door gaan naar het volgende level? Probeer steeds overal op te klikken en te kijken of er iets gebeurt. Zo vind je de sleutels!

8 / 10
Blind

Probeer de uitgang in elk level te vinden. Maar je bent blind dus zorg ervoor dat je goed oplet op dingen die je hoort en de juiste moves maakt.

6 / 10
Nightmares 2 The Adventures

Chapter 2: Who Wants to Frame Hairy deBully? Kun jij het oplossen en ervoor zorgen dat Hairy Viktor's dromen niet meer eng maakt? Maak niet te veel foute stappen, want dan wordt het Viktor te eng en wordt hij wakker. Je moet het spel oplossen zodet dat hij wakker wordt!

0 / 10
Life Ark 5

Kan jij alles in de juiste volgorde aanklikken zodat alles op de juiste manier gebeurd en dat alles groot word? Probeer de juiste manier te zoeken en het spel uit te spelen.

8 / 10
For The Twin

Zoek elke keer de tweeling bij elkaar. Kijk goed welke beestjes precies op elkaar lijken en klik die aan.

8 / 10
Bobby's Avontuur

Je bent aan het kamperen maar moet ontsnappen. Kijk goed uit voor iedereen die je tegenkomt en ga het avontuur aan.

8 / 10
Kidnapped By Aliens

In dit spel moet je de aliens helpen hun planeet draaiende te houden door de magische steen terug te halen. De vijand van de aliens heeft deze steen gestolen. Kun jij hem terug krijgen?

8 / 10
Cave Explorer

Verplaats jezelf door de aarde en probeer zo alle levels uit te spelen.

8 / 10
Luke

Luke is een rijke jongen, maar de snode Alexis en haar nare zoontje Damien proberen hem in een huwelijk te strikken om zo zijn geld af te pakken. Hoe komt Luke snel van ze af?

8 / 10
Tickets For Love

Kun jij Shawn helpen een date te regelen met een van de meisjes? Ze willen graag naar een concert. Kun jij kaartjes regelen. Vraag rond en zoek naar mensen die je kunnen helpen.

8 / 10
Escape From Yepi Planet

Kan jij ontsnappen van Yepi Planet? Klik de juiste dingen aan.

8 / 10
Pierre Hotel

Een leuk klink en vind avontuur in een raar hotel maar niet is wat het lijkt. Kan jij je vriendin vinden?

8 / 10
Humanoid 47

Zoek goed naar de hints en voorwerpen die in en rondom alle robots verborgen zijn. Kun jij een manier vinden om uit dit laboratorium te ontsnappen?

8 / 10
A Fall From Grace

Een vreemd point-and-click spelletje. Je bent gecrasht op een vreemde planeet. Zoek brandstof voor je spacepeen zodat je weer verder kunt reizen. Je partner is ook zoek. Die moet je ook zien te vinden. Zoek goed naar nuttige voorwerpen. Je bestuurt ook de kleine vleugetjes.

8 / 10
Joker: Hidden Numbers

Kijk goed naar de plaatjes van de Joker uit de Dark Knight film. Kun jij alle verborgen cijfertjes vinden? Sommige zijn echt heel goed verstopt!

8 / 10
Adam and Eve 3

Adam moet weer eens aan zijn nieuwe vriendin zien te ontsnappen. Kun jij hem door de grotten en het dorp leiden? Los onderweg te puzzels op en vind een nieuwe vriendin.

0 / 10
Hidden Targets Casino

Zoek alle targets in het level en schiet erop met je pijl en boog! Zorg er wel voor dat je niet te vaak mis schiet.

4.7 / 10
The Adventures of Veronica Wright

Veronica wordt achterna gezeten door vreemde monsters. Verschuil je in het huis en probeer te ontdekken hoe je deze kwaadaardige wezens kunt verslaan!

6 / 10
Harry Quantum Unmasked

Dit keer is Harry Quantum naar een museum gestuurd om daar een mysterieuze misdaad op te lossen! Kijk goed rond en verzamel aanwijzingen en handige spulletjes.

8 / 10
A Day At The Library

De chagrijnige man is terug. Dit keer werk je in de bibliotheek op school, maar alle kinderen zijn zo luidruchtig! Hoe ga je dit probleem oplossen?

0 / 10
Hit Squad

Maak een vals paspoort en kom het land uit. Verder zal het een groot avontuur zijn en moet je proberen alles op te lossen.

8 / 10
Montreal Mobility

Speel de levels uit met het paarse mannetje. Je kan dingen gooien en daarmee dingen oplossen. Probeer alles in de juiste volgorde te doen.

8 / 10
Catch Me 2

Probeer zo snel mogelijk de sleutel te vinden en het slot te openen. Ga met je muis over de rondjes.

8 / 10
A Night In CrazyVille

Het is een hele gekke nacht, je auto is gestolen en jij moet hem proberen terug te vinden.

8 / 10
Yepi Forever

Vind met yepi de weg door de levels en probeer alle raadsels op te lossen.

8 / 10
Mermaid City

Help Chad de engerd te verslaan die zijn klanten loopt te stelen. Kijk rond en vind nuttige spullen om die creep te verjagen.

8 / 10
Daymare Town 3

Een spannend escape puzzel spelletje. Je bent in een mysterieus ziekenhuis beland. Hoe kun je er weer uit komen? Want het lijkt er op dat ze je niet zomaar vrij zullen laten. Praat met de andere patienten en vind handige voorwerpen.

8 / 10
Civet's Odyssey

Help het wasbeertje de spullen van zijn vrienden terug te vinden. Klik overal op totdat je er achter bent in welke volgorde het moet om de levels op te lossen in dit point-and-click spelletje.

8 / 10
Crimson Eve

Er is een misdaad gepleegd, en nu wil Pumpkin Jack zijn broer wreken. Ga op zoek naar aanwijzingen en ontdek wie de dader is!

8 / 10
Sneak Thief 4 Fourth Find

Zoek een weg door dit luchtschip. Sluip eerst naar binnen en kijk dan rond. Kun jij de handige voorwerpen vinden waardoor je kunt ontsnappen met de buit?

8 / 10
The Several Journeys of Reemus 4

In dit avontuur moet Reemus eerst een manier vinden om de eindeloze bureaucratie van het koninkrijk te omzeilen. Werk wat kleinere queestes af zodat ze je serieus nemen!

8 / 10
Dakota Winchester Adventures 2

Help Dakota Winchester de tweede ontbrekende edelsteen van Hilda terug te vinden. Dit keer is Dakota afgereisd naar Cactus City. Praat met mensen en verzamel hints en nuttige voorwerpen.

8 / 10
The Empty Kingdom

Reis door het lege koninkrijk. De koning voelt zich eenzaam en doelloos. Kun jij hem helpen te communiceren met de prinses uit een nabijgelegen rijk? Dit leuke point en click spelletje speelt zich helemaal af in stripvorm.

8 / 10
Death Note

Probeer met iedereen vrienden te worden en alle levels door te komen. Klik de juiste antwoorden aan en ga door!

3 / 10
Maplewood Junior High

Je moet in het oude computerlokaal een presentatie maken over global warming. Je weet er alleen niets vanaf. Gelukkig kun je wat plaatjes en tekst stelen van je klasgenoten.

0 / 10
Harry Quantum Doc Star

Harry Quantum wordt er weer eens op uit gestuurd om een nieuw mysterie op te lossen. Dit keer rond het monster van Loch Ness. Kijk goed rond en verzamel aanwijzingen en bewijs.

0 / 10
Vorago

Je loopt met een poppetje door een wereld heen en moet proberen te overleven. Hoe dat moet daar zal je snel genoeg achter komen.

0 / 10
Shady Old Room

Probeer de juiste voorwerpen te pakken die te gebruiken om te ontsnappen uit de shady old room.

2 / 10
Knightality

Ren als ridder door het doolhof. Je moet de kristallen pakken. Sla de vaten en urnen kapot, want daar zitten soms ook schatten in verborgen. Versla onderweg al je vijanden!

2 / 10
Luke Deluxe

Luke is op een date, maar deze vrouw is alleen achter zijn geld aan. Ze wil Luke dwingen haar te trouwen zodat ze hem kan vermoorden en zijn geld kan stelen. Kun jij Luke helpen een plan te bedenken en te ontsnappen aan zijn dodelijke date? Veel plezier met spelen.

10 / 10
Flipped Out

Probeer elke keer 2 dezelfde kaarten in het spel te vinden. Je krijgt de kaarten maar heel kort te zien dus doe je best.

0 / 10
Hormiga Escape

Klik op de juiste dingen in het level en in de goede volgorde. Zo kan je alle beesten helpen en het level uitspelen.

0 / 10
Grand Banda

Kan jij de juiste spullen vinden om dit klik en vind spel uit te spelen?

0 / 10
Skunk Meat

Kies je mannetje en loop door het verhaal heen. Kies steeds de juiste personages.

0 / 10
Habla Kadabla

Kan jij het raadsel oplossen in die klik en vind avontuur? Denk goed na en klik op de juiste dingen.

0 / 10
Click Play Quickfire 3

Kan jij het level oplossen? klik op de juiste dingen om alle spelletjes uit te spelen en door te gaan naar het volgende level.

0 / 10
Rew 2

Ga met Rew op pad en probeer het einde te bereiken. Klik op de juiste plekken in dit leuke klik en vind avontuur.

0 / 10
Creepo's Tales

Kan jij het mysterie oplossen waar je geen hamburgers meer verkoopt in dit leuke vind en zoek spel.

0 / 10
The Golem

Help de golem de weg te vinden door de verschillende levels. Kun jij ontdekken hoe de golem een mens kan worden? Los alle puzzels op in dit spelletje.

0 / 10
Journaliere

Een spel met een bijzonder ontwerp. Zoek goed rond in deze zwart wit wereld en vind wat je nodig hebt. En uitdagend point and click spelletje.

0 / 10
Clickplay Time

Speel allerlei leuke mini games. Kun jij steeds de puzzel oplossen? Ontcijfer de hints an klik de juiste dingen aan!

0 / 10
Easy Joe 3

Help het konijntje Joe naar het einde van het level te komen. De obstakels haal je uit de weg door alles in the juiste volgorde aan te klikken in dit grappige point-and-click spelletje.

0 / 10
Transmyter

De Transmyter is een alien die allerlei vormen kan aannemen. Kijk goed rond, want tijdens je reis zul je verschillende vormen moeten kiezen om verder te komen!

0 / 10
Blackwood Prologue

Een bizar avontuur tussen droom en werkelijkheid. Kun jij de voorwerpen vinden en de monsters ontlopen? Kijk goed naar wat je moet doen.

0 / 10
Lost Astronaut

Kun jij de astronaut helpen alle manieren te ontdekken om van de planeten af te komen. Kijk rond en vind de voorwerpen die je kunt gebruiken.

0 / 10
Adventures of Valentin the Viking

Valentin is een Viking. Correctie: Valentin wou dat hij een grote sterke Viking was. Red de prinses om je moed te bewijzen en erkenning te krijgen van de grote Viking krijgers.

0 / 10
Back in Time 2

Reis terug in de tijd met de jongen die als zesde lid uit de boyband de Bag Street Boys werd gestemd. Zo kun je toch nog wraak nemen. Zoek naar een manier om de auditie zaal in te komen.

0 / 10
ClickPlay Time 4

In dit spelletje moet je steeds het Play symbooltje vinden. Het komt tevoorschijn als je de codes weet te kraken, of alles in de juiste volgorde aanklikt.

0 / 10
Saucy Devil Gordon

Om een piraat te worden reist Gordon naar een eiland waar hij een schat hoopt te vinden. Kun jij hem helpen te ontdekken waar de schat begraven ligt?

0 / 10
Hipstercalypse

Je bent door je nieuwe computersysteem vanuit 1996 door de tijd geslingerd naar 2014. Kun jij hier de hipsters verslaan?

0 / 10
Johnny Finder

Ontdek met Johnny Finder hoe je in elk level langs de bewakers en andere hindernissen kunt komen om de magische voorwerpen terug te vinden.

0 / 10
Johnny Finder 2

Vind een manier om langs alle hindernissen te komen en pak dan de kristallen schedel terug van de slechterikken met Johnny Finder.

0 / 10
Dinx: Lost Treasure of Ergotten

Help Dinx de weg vinden door de mysterieuze tempel en vind de verborgen schatten. Kijk goed naar de aanwijzingen en los alle puzzels op.

0 / 10
Lost Dream: Episode 1

Ga op ontdekkingsreis op deze vreemde planeet. Waar ben je beland? Wat is dit vervallen laboratorium? Kun jij de uitweg vinden?

0 / 10
Reincarnation Leet

In dit spelletje moet je het kleine paarse duiveltje helpen de gamer uit te schakelen. Het moet er uit zien als een ongeluk. Gaat het je lukken? Trek als eerste de luxaflex omhoog.

0 / 10
Steppen Wolf 14

Schakel de gewapende bende uit en vind een manier om te ontsnappen uit de hut waar jij en Olaf gevangen worden gehouden.

0 / 10
Steppen Wolf 17

Er is iets mis in het dorp. De man die je hierheen heeft geleid, Dr Sanchez, is aangevallen en dodelijk verwond. Kun jij hem vinden en ontdekken wat er is gebeurd?

0 / 10
Steppen Wolf 18

Probeer dit huis binnen te dringen om meer informatie te vinden. Kun jij langs de man komen die het hek bewaakt?

0 / 10
Steppen Wolf 20

Je hebt Pedro terug gevonden, maar de kwaadaardige sekte gebruikt hem om de Chupacabra te lokken! Help alle drie de helden aan het monster te ontsnappen.

0 / 10
Love Tales

Kun jij alle mensen die je tegenkomt schieten met de pijlen van Cupido? Zorg er ook voor dat ze elkaar tegen het lijf lopen.

0 / 10
Steppen Wolf 22

Vind een weg om langs alle bewapende bewakers te komen zodat je op de tweede geheime basis kunt inbreken.

0 / 10
Button Hunt

Zoek in elk level goed naar de rode knop. Dan moet je hem ook nog aanklikken. In elk level is de puzzel net weer even anders.

0 / 10
Anbot

Help Anbot ontsnappen uit de fabriek. Hij is beschadigd, en dus willen de andere robots hem vernietigen. Vind de uitweg door op de juiste dingen te klikken.

0 / 10
Anbot 2

Anbot was in deel 1 ontsnapt uit de dodelijke fabriek. Maar nu is zijn vriendinnetje ontvoerd en moet hij terug om haar te redden.

0 / 10
Snowday

Zoek alle spullen die je nodig hebt bij elkaar. Het doel is om de beste sneeuwpop te bouwen. Kun jij de sneeuwpoppen wedstrijd winnen?

0 / 10
Need for Vacation

Zoek naar handige voorwerpen die deze kantoor medewerker nodig heeft om eens lekker op vakantie te gaan deze zomer?

0 / 10
The Several Journeys of Reemus 2

Liam and Reemus hebben een Death Slug gespot. En een Gygax. Wat is er aan de hand? Tijd om eens een bezoek te brengen aan de zeer gevaarlijke maar Alleswetende Parasiet om meer informatie in te winnen.

0 / 10
Nekra Psaria

Ga op zoek naar de spullen die je nodig hebt om de generator weer aan de praat te krijgen in deze vreemde wereld. Zoek goed, want er zijn meer ruimtes om te onderzoeken dan je denkt!

0 / 10
Dungeon Run

Ren door het doolhof en pak alle voorwerpen. Je hebt niet veel tijd, maar je kunt meer tijd verdienen door de klokjes naar de grote klok te brengen. Kun jij alle voorwerpen vinden?

0 / 10
Sweet Revenge

Help Gekke Papa om zich te vermommen als een alien en er samen met de journalist voor te zorgen dat de vervelende snoepjeswinkel uit het dorp moet sluiten. Help hem de spullen te vinden die hij daarvoor nodig heeft.

0 / 10
Daymare Town 1

Probeer in dit spelletje de weg te vinden door de mysterieuze stad. In deze vreemde wereld van fantasie is niets wat het lijkt. Kun jij alle voorwerpen verzamelen die je nodig hebt?

0 / 10
Daymare Town 2

Reis door Daymare Town en ontdek hoe je er wegkomt. Verzamel voorwerpen die je kunt gebruiken om verder te komen en nieuwe delen van het dorp te ontdekken.

0 / 10
Robecca Steam Coffin Bean

Robecca Steam van Monster High wil een lekker kopje koffie voor zichzelf zetten. Kun jij haar mooi aankleden terwijl ze daarmee bezig is? Ook kun je een mooi kapsel en gekleurde lenzen kiezen.

0 / 10
Lost Golem

Vind de weg door de verschillende levels met het meisje. Kun jij de weg vinden langs alle hindernissen in het dorp? Kijk goed wat je kunt oppakken en gebruiken.

0 / 10
Quest for Milkshake

Een klant in je winkel weigert weg te gaan tot je een kokos milkshake voor hem maakt. Je hebt alleen geen kokosnoten meer. Zoek het hele dorp af om te vinden wat je nodig hebt.

0 / 10
Troll Tale

Klik op allerlei voorwerpen om te ontdekken wat je met de trol moet doen om door het level te komen. De trol heeft z'n eigen gevoel voor humor, dus kijk wat werkt. Red de wolf van de oma.

0 / 10
I Was on the Throne

Op een dag wil je even wat nieuwe software installeren. Je computer slaat compleet op hol en jij wordt naar een vreemde wereld geteleporteerd! Ga op onderzoek uit en vind de weg naar huis.

0 / 10
Sweet Dreamzzz

Vind de weg door de droom. Eerst moet je slapen, maar als snel vlieg je de ruimte in. Kun jij alles goed aanklikken in dit point and click avontuur?

0 / 10

Zoek en Vind spelletjes.

Hier staan de spelletjes waarbij je vaak voorwerpen moeten zoeken en ze moet aanklikken als je ze hebt gevonden. Bij veel spelletjes staat er gewoon een lijst en daar staat in tekst aangegeven wat je moet zoeken. Aan jou de taak om tussen alle spullen die er liggen de juiste voorwerpen te vinden. Vaak liggen ze ergens achter of tussen wat andere spullen maar je kan altijd een deel van het voorwerp zien. Kan jij tussen alle spullen elke keer alle voorwerpen binnen de tijd vinden. Probeer het nu.

Dit vinden wij de leukste spellen:Mystery P.I., Legendary Escape, Cassandra Journey, Escape Survivor Island, Family Guy Tiles, Guess the Riddles, Farm Day, Karla's Curse 2, Call Of Atlantis, Detective Max