Tags >

Zomer

Honeymoon in Italy

Je bent op reis in Italie. Onderin het scherm staat een lijst verborgen voorwerpen. Kijk goed naar de mooie vakantiefoto's en zie of jij ze allemaal kunt vinden.

8 / 10
Tropix Coco-bowl

Lekker zombers bowlen met een kokosnoot op de pier. Kun jij alle flessen omkegelen en een strike halen in dit tropische bowling spel?

8 / 10
Royal Story

Zet planten neer en koop dieren. Voer de dieren en maar mooie producten om te verkopen zodat je geld kunt verdienen om je koninkrijk uit te breiden. Kun jij de kwaadaardige heks Altessa verslaan?

7.5 / 10
Zonnige ABC

Typ de letters in die in beeld komen voordat ze bij de zon zijn. Als je die letters intypt zullen ze verdwijnen. Laat hier maar eens zien hoe snel jij kunt typen.

8 / 10
Olaf Summer Vacation

Olaf, de betoverde sneeuwman uit de Disneyfilm Frozen, wil ook een keertje op vakantie. Kun jij hem helpen zijn vakantiereis tot een goed einde te brengen?

8 / 10
Tropical Farm Fun

In dit spelletje heb je een boerderij op een klein eiland. Kun jij allerlei planten verbouwen en per boot inruilen voor geld? Daarmee koop je weer handige upgrades.

8.2 / 10
Terras Aankleden

Het is weer zomer en tijd om lekker een terrasje te pakken. Maar dan wil je er natuurlijk wel goed uitzien! Help dit meisje een mooie outfit uitkiezen en raak helemaal in de stemming voor zomer!

6.7 / 10
Summer Couples

Zoek twee of meer van dezelfde zomer items bij elkaar door een lijn te trekken met je muis om deze weg te spelen. Je lijn mag geen andere items aanraken. Probeer zo het veld leeg te houden. Je bent game over als de items zich tot de bovenste rand van het veld opstapelen.

8 / 10
Delicious - Emily's Honeymoon Cruis

Emily is op huwelijksreis. Kun jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Emily zit namelijk nooit stil en is altijd in de weer, zelfs op vakantie!

0 / 10
Vanillivi's Klavertjesvier Zoektoch

Vanillivi, het vriendje van Diddl de muis, wil graag met jou klavertjesvier verzamelen in de zon. Help Vanillivi, maar kijk uit voor de kikkers en de andere klavertjes, want je verliest spel-tijd als je daarop klikt.

7.1 / 10
Bonga Online

In het gratis online multiplayer spel Bonga ben jij de vriendelijke godheid van een tropisch eilandje. Help de nieuwe inwoners, de Bongies, een vredevol en mooi dorp te bouwen. Kun jij de Bongies helpen allerlei taken uit te voeren en een ecologisch verantwoord oord te bouwen? Bouw een vreedzaam dorpje en verken het eiland. Geniet samen met je vrienden van de vele avonturen die de wereld van Bonga te bieden heeft!

0 / 10
Water Balloon Battle

Bombardeer de jongens op de oever met waterballonnen in dit meisjes tegen de jongens watergevecht. Beweeg de boot heen en weer om te voorkomen dat je geraakt wordt.

8 / 10
Sofy's Summer Camp

Help Sofy haar zomerkamp goed te organiseren. Laat de kinderen lekker spelen totdat ze weer opgehaald worden. Zorg goed voor ze en zorg ervoor dat ze blij blijven.

8 / 10
Private Paradise

Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden op het strand in dit heerlijk zomerse paradijs? Zoek het hele strand af en vind alles wat op het lijstje staat.

8 / 10
Mama's Ice Cream

Kun jij alle klanten bedienen in je oude ijsco wagen? Om die op te knappen moet je eerst geld verdienen. Kijk goed naar de bestellingen en maak ze zo goed mogelijk na.

9 / 10
My Sunny Resort

In My Sunny Resort kun je je eigen luxe vakantiepark en zomer paradijs oprichten. Bouw de meest luxe zomer huisjes en zorg dat er in het park van alles te doen en te zien is voor je gasten. Zorg dat alles in het park goed verloopt en dat je klanten het goed naar hun zin hebben. Kijk eens naar alle gave dingen die je kunt bouwen om van jouw park een 5-sterren vakantieoord te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Mad Burger

Maak een burger en maak er mensen blij mee. Je staat op de camping dus uiteraard bak je op een bbq. Hoe ver krijg jij de burger?

8 / 10
Flirten op het Strand

Kijk de jongens op het strand diep in de ogen met je meest flirterige blikken en verover hun hart. Als er een ander meisje de strijd met je aangaat om een jongen, klik dan zo snel mogelijk achter elkaar om haar flirt-stralen te verslaan. Als je genoeg harten hebt veroverd krijg je een tijdelijke beauty boost en is je flirtpower nog krachtiger.

8 / 10
Creamy Ice

In dit spelletje heb je een ijswinkeltje. Kun jij je klanten snel bedienen en lekker veel geld verdienen om nieuwe smaken en versiersels mee te kopen? Veel plezier!

9 / 10
Beach Cafe

Help al de gasten in je strandtent en voorzie ze van drinken en eten. Klik op een klant om hun bestelling te nemen, ga daarna naar de strand tent en klik de juiste voorwerpen aan in de eten en drinken menus. Pak de bestellingen op en draag ze naar de klant. Als je de tafels af hebt geruimd kun je de vieze glazen en borden in de groene bakken kwijt.

8.1 / 10
Beach Rescue Love

Je hebt een leuke jongen gevonden op het strand. Zoen met hem, maar zorg dat niemand het ziet, want je bent een strandwacht en eigenlijk ben je aan het werk! Zorg ook dat je knappe date niets overkomt!

10 / 10
Cruise Holidays

Probeer de medewerkers aan boord zoveel mogelijk te pesten met alle voorwerpen die er liggen. Probeer van allerlei streken uit te halen.

8 / 10
Summer Delivery

Help Addy en Pappa het eten afleveren aan hun klanten. Het is heet, en een paard en wagen heeft geen ijskast, dus moeten ze met gewoon ijs hun eten vers houden. Zorg dat het ijs niet smelt door de wolk boven de wagen te houden. Zorg ook dat de de obstakels op straat wegruimt voor het paard er tegenaan botst.

8 / 10
Boulevard Dressup

Voordat je gaat promeneren op de boulevard in je mooiste kleren moet je wel eerst weten wat je aantrekt. Help dit meisje de mooiste outfits samenstellen. Welke kledingstukken zullen volgens jou het mooist staan?

8 / 10
Beach Trends 3D

In dit zonnige makeover spelletje mag je dit meisje haar make up doen en ook kleding voor haar uitkiezen zodat ze helemaal klaar is voor een heerlijke dag op het strand.

7.9 / 10
Hawt In Hawaii

Maak alle modellen helemaal klaar voor een lange vakantie op Hawaii. Kies een mooi kapsel, met highlights of zonder, mascara, oogschaduw, lipstick... en natuurlijk mooie jurken en bloemenkettingen!

8 / 10
Sunny Meadow 5 Difference

Zoek zo snel mogelijk alle 5 de verschillen in de plaatjes die lekker zomers zijn.

8 / 10
Beach Catfight

Speel een soort stoot-spel op het strand, waarbij je de ander van het podium moet afslaan. Als je de strijd wint krijg je een foto van de verslagen tegenstander en mag je een nieuwe tegenstander kiezen.

8 / 10
Park Shop

Maak alle ijsjes klaar voor de kids in het park. De besturing van het spel spreekt heel erg voor zich. Kijk uit voor de rondvliegende voetballen!

8 / 10
Sunny Boom

Probeer de zon aan het einde van het level te laten komen. Plaats de voorwerpen goed en zorg ervoor dat de goed kan rollen.

8 / 10
Boat House Hotel

Steek het water over via de stenen om de gasten te bereiken en hun bestelling te nemen met de iewat duister ogende loopjongen. Onthoud de bestelling goed en ren heen en weer om het product op te halen door op de blauwe stenen te klikken.

6.7 / 10
Vacation Blues

Help de man die op vakantie gaat zoeken met de spullen die hij nodig heeft. Klik aan wat er op het lijstje staat.

8 / 10
Beach Blaze

Skate spel waarbij je moet proberen eerder te finishen dan je tegenstander. Let wel goed op de obstakels, dus buk optijd en spring overal overheen. Probeer je bikini te gooien en je tegenstander daarmee uit te schakelen.

8.2 / 10
Princesses Boho Beachwear Obsession

Speel Princesses Boho Beachwear Obsession, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

0 / 10
Pack For Holidays

Voordat je op vakantie kan moet je natuurlijk wel de koffers en dergelijke op de auto weten te laden. Kun jij alles goed stapelen zodat je op vakantie kan?

8 / 10
Legend Of Surf

Surf over de grootste golven met Big Wave Dave. Doe een paar mooie stunts voor extra punten. Het is wel geruststellend dat Dave door elke bijna-dood-ervaring heen blijft glimlachen.

8 / 10
Beach Boy

Een vogel heeft je lolly gestolen! Help de jongen om de vogel te raken met een steentje. Daarvoor gebruik je je blaaspijp.

0 / 10
Summer Dress Up

Kleed dit meisje aan met allemaal leuke zomerse kleding. Raak weer helemaal in de goede bui voor vakantie shoppen en shoppen voor zomerkleding met dit leuke aankleed spel.

8 / 10
Summer Games 2005

Doe mee aan de Helsinki Summer Games van 2005. Sprint, doe mee aan het ver springen en speer werpen, en ren een hordeloop. Kies een land om voor te spelen en probeer de top te halen.

8 / 10
Beach Tennis

Een fraai potje beach bal - tennis op het strand. Heerlijk in de zon, dus je wordt ook lekker bruin. Geniet van de zon en het strand om helemaal in een zomerse bui te raken, en vergeet de zonnecreme niet.

8 / 10
Hawaii Fashion

Help deze twee meisjes mooie outfits kiesen voor hun zonnige vakantie op Hawaii. Je kunt allerlei mooit kleren en hoeden aan proberen.

0 / 10
Zomer Aankleden

Kleed dit meisje aan voor een lekker warme dag op het strand en kom helemaal en de stemming voor zomer. Kies een mooie hoed, jurk, en andere accessoires uit.

8 / 10
Summer Street Dressup

Help dit meisje een hippe outfit uitkiezen voor een lekker zomerse dag. Kies een mooie jurk, of een rokje en een shirtje. Kies ook een paar leuke accessoires voor haar uit.

8 / 10
Summer Nails Studio

Was de handen en knip de nagels netjes. Daarna mag je ze versieren met allerlei mooie nagellak en plaatjes en kleurtjes. Kies ook mooie ringen en armbandjes uit!

8 / 10
Clover Flower

Zorg ervoor dat het klavertje genoeg zonlicht en water krijgt om te groeien. Verzamel onderweg ook de drie sterretjes in elk level.

8 / 10
Ice Pop Maker Multi-Color

In dit spelletje leer je regenboog ijsjes te maken met echt fruit. Kun jij alle lagen van het ijsje mooi opbouwen?

8 / 10
Summer Grill

Maak al het groente en vlees klaar. Snij alles mooi op maat zodat je het heerlijk gaar kunt grillen op de barbecue.

0 / 10
Summer Shopping

Kleed dit meisje mooi aan en doe haar make-up heel netjes zodat ze er leuk uitziet en op een zomerse shopping trip kan gaan.

0 / 10
Need for Vacation

Zoek naar handige voorwerpen die deze kantoor medewerker nodig heeft om eens lekker op vakantie te gaan deze zomer?

0 / 10
Summer Holiday Photo Album

Dit meisje wil een mooie makeover voor de zomervakantie. Gebruik alle spulletje in de kast achter haar om haar look helemaal te veranderen voor de zomer.

0 / 10
Zomerse Prinses Makeover

Barbie wil een mooie makeover voor de zomer. Kun jij haar huid mooi verzorgen zodat haar gezicht en gaaf en glad uitziet? Kies daarna mooie mak-up, een leuk kapsel, en gave nieuwe kleren.

0 / 10

Speel hier de zomer games!

Hier vind je een verzameling spelletjes die zich afspelen in de warmste maanden van het jaar; de zomer. Geniet van de warmte en zelfs de hitte van de zon. Op het strand, het terras of in de zomervakantie. Verkoop ijsjes of ga lekker met je boot op pad! En als je er puf voor hebt een lekker spelletje aan het strand!

Dit vinden wij de leukste spellen:Honeymoon in Italy, Tropix Coco-bowl, Royal Story, Zonnige ABC, Olaf Summer Vacation, Tropical Farm Fun, Terras Aankleden, Summer Couples, Delicious - Emily's Honeymoon Cruis, Vanillivi's Klavertjesvier Zoektoch