Tags >

Zuma

Bongo Balls

Kun jij met de bubbel-schietende aap alle inkomende bubbels wegschieten? Schiet de ballen wel snel weg in groepen van drie of meer, want als de lijn het gat bereikt dan is het spel voorbij.

8.1 / 10
Saga of Craigen: Stones of Thum

Saga of Craigen: Stones of Thum is een leuk zuma spelletje. Craigen was op reis toen de koning van een ander rijk hem uitdaagde om de stenen weg te spelen. Schiet de stenen tegen elkaar om combinaties van drie of meer te maken. Zo laat je de stenen verdwijnen voor de lijn bij het eindpunt komt. Veel plezier met dit leuke zuma spel!

2 / 10
Luxor

Knal de ballen met de juiste kleur bij elkaar en speel de levels leeg in het hoogstverslavende marble line spel Luxor.

8 / 10
Math Lines

Schiet de knikkers uit de baan voordat ze bij het gat komen. Je kunt ze wegschieten door er steeds 10 van te maken. Dus heb je bijvoorbeeld een 8 in je kanon zitten, schiet dan een 2 er uit. Heb je een 3, dan moet je een 7 proberen te raken. Maak er steeds 10 van.

8.9 / 10
Zuma

Maak setjes van drie gekleurde ballen in het zeer verslavende Zuma!

8.1 / 10
Pinboliada

Knal de ballen met dezelfde kleur bij elkaar in Pinboliada.

8 / 10
Frogtastic

Zorg dat de balletjes niet bij het einde van het pad komen in het zuma spelletje Frogtastic. Mik nieuwe balletjes de keten in om combo's te maken met drie of meer balletjes die dezelfde kleur hebben. Soms kun je de keten niet goed zien door de bomen en bladeren in de jungle! Blijf goed mikken en vind steeds het juiste moment om te schieten!

10 / 10
Parels van Olympus

Schiet de parels uit de rij voordat hij te lang wordt. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde kleur om de parels te laten verdwijnen.

0 / 10
Pengapop

Schiet de gekleurde ballen bij elkaar en raak de chips!

8 / 10
The Halloween Chain

The Halloween Chain is een uitdagend zuma spelletje speciaal gemaakt voor Halloween! Kun jij de knikkers de keten in schieten om match-3 combo's te maken? Kijk naar de heks in het midden. Ze heeft steeds de volgende knikker vast. Waar moet ze hem heen gooien? Speel de knikkers weg voor ze het eindpunt bereiken!

0 / 10
Hit or Knit

Speel alle bolletjes breidraad weg voordat de eigenaar van de kat er een truitje mee kan breien voor de kat. Daar heeft de kat namelijk helemaal geen zin in. Maak slimme combinaties met de kleuren en speel alle balletjes weg!

9.4 / 10
Qinga Multiplayer

Multiplayerversie van het verslavende Qinga, waarin je de slangen met dobbelstenen moet wegspelen.

8 / 10
Zuma Ball

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar en zorg dat je zo snel mogelijk alles weg schiet.

7.6 / 10
Christmas Chain

Speel dit leuke Zuma spelletje met kerstballen! Kun jij de Kerstman helpen de Zuma keten weg te spelen in Christmas Chain? Mik goed en maak combo's met drie of meer van dezelfde kerstballen. Probeer vooral kettingreacties te veroorzaken waarmee je in een keer nog meer kerstballen laat knappen. Kun jij ze allemaal op tijd wegspelen?

10 / 10
Lucky Balls

Zorg dat je alle bubbels wegschiet voor de rij het groene monstertje bereikt. Schiet de bubbels weg door steeds drie of meer van dezelfde kleur bij elkaar te schieten. Veel succes!

0 / 10
Freaky Fruits

In marble line spelletjes moet je de knikkers, of in dit geval het fruit, wegschieten door drie of meer van de zelfde kleur naast elkaar te krijgen. Zorg dat de lijn verdwijnt voor het fruit the eindpunt bereikt!

6.5 / 10
Bear & Cat

Knal de ballen! Maak combo's door de ballen slim te plaatsen.

8 / 10

Speel met bubbels in de Zuma spelletjes!

Speel hier een van de verslavende Zuma Spelletjes. Schiet de gekleurde balletjes. Drie ballen van dezelfde kleur verdwijnen in Zuma. Er zijn veel mogelijkheden en nog veel meer levels. Kan jij alle levels uitspelen en zo de hoogste score neerzetten?

Dit vinden wij de leukste spellen:Bongo Balls, Saga of Craigen: Stones of Thum, Luxor, Math Lines, Zuma, Pinboliada, Frogtastic, Parels van Olympus, Pengapop, The Halloween Chain