Sport

Master Checkers

Master Checkers, versla je tegenstanders in dit leuke online damspelletje. Kunt dammen tegen de computer, of tegen andere spelers. Je doel is om alle damschijven van je tegenstander in te pikken door er overheen te springen.

6.5 / 10
Darten 2

Speel dart tegen de computer in dit dart spel "Round the World". Elke speler gooit drie pijlen en moet een dartpijl in ieder segment gooien, te beginnen met 1 tot en met 20; tot slot de 25 en bullseye.

8 / 10
Snooker

Een echt potje snooker waar je met je keu eerst de rode en dan een gekleurde bal moet potten. Rood is 1 punt waard, geel 2 punten, groen 3, bruin 4, blauw 5, roze 6, zwart 7.

7.6 / 10
Tennis Game 1

Probeer de tennis wedstrijd te winnen. Sla de ballen netjes over het net en win van je tegenstander.

8 / 10
Trick Blast Billiards 2

Kun jij alle bommen in de pockets schieten voordat ze afgaan? De witte bal mag natuurlijk niet weg, want die heb je nodig!

8 / 10
Blast billiards

Speel snel billiards en schiet de balls weg, want ze staan op springen! Als je ze niet op tijd in de pockets speelt explodeert de boel nog, dus mik goed met je keu en de witte bal!

8 / 10
Street Sesh

Skateboarden op straat. Maak flips, jumps and grinds in Street Sesh.

8 / 10
Desktop Darts

Zin in een snel potje darts met een collega? Speel Desktop Darts!

8.2 / 10
Flash Arcade Bowling

Kies eerst je schoenen en je bowlingbal en ga daarna de baan op om te bowlen. Gooi jij straks een strike? Doe je best in Flash Arcade Bowling.

7.9 / 10
De Springruiter

Mooi Paarden Spelletje. Je bent amazone / springruiter, spring met je paard over de hindernis. De pijlen geven de volgende hindernis aan. Veel succes!

8 / 10
Lightning Pool 2

Pot zo snel mogelijk alle ballen van tafel in Lightning Pool 2.

8 / 10
100 Metres Race

Kom als eerste over de eindstreep in 100 Metres Race, een 3D sport spelletje waarin je de sprinter kunt helpen goud te winnen! Tik zo snel mogelijk om de beurt de linker en de rechter pijltjestoets aan om de hardloper met zijn benen te laten pompen en keihard de racebaan af te rennen. Laat alle andere renners achter je terwijl je op de finish afstevent. Probeer met je atleet een nieuw record te vestigen op de 100-meter sprintbaan. Win goud en verdien geld om je hardloper sneller te maken en meer uithoudingsvermogen te geven.

10 / 10
Blast Billiards Gold

In totaal 20 nieuwe levels van het bekende Blast Billiards. Geniet van de nieuwe biljart-beproevingen. Kun jij ze allemaal doorlopen? Probeer de save points te halen.

8 / 10
Racket Madness

Speel een heel tennis toernooi vanuit je bureaustoel. De tennisbal sla je met de muis. Ontwerp eerst een speler en kies een nationaliteit. Kies vervolgens een spel en speel je weg naar de top door alle wedstrijden te winnen! Veel plezier!

8 / 10
Tropix Coco-bowl

Lekker zombers bowlen met een kokosnoot op de pier. Kun jij alle flessen omkegelen en een strike halen in dit tropische bowling spel?

8 / 10
Mini Pool

Eenvoudig biljart spel. Speel zo snel mogelijk alle biljartballen weg.

6 / 10
Dart Master 9 In 1

Probeer zo snel mogelijk je score uit te gooien. Darten is best moeilijk maar kan jij een 9-darter gooien?

8 / 10
Golf Master 3D

Lekker golfen in Golf Master 3D. Gebruik de juiste club om zo snel mogelijk op de green te komen. Een hole-in-one is onwaarschijnlijk in deze game, maar het is wel goed te doen onder par te blijven. Veel succes!

8 / 10
Hockey Stars

Kies je team in dit mooie MMO ijshockey spelletje. Speel wedstrijden en toernooien. Je kunt allerlei steden en arena's vrijspelen. Speel meer van 80 teams vrij. Er worden steeds meer arena's en teams toegevoegd!

10 / 10
Table Soccer

Speel nu tafelvoetbal op amateur niveau of op hoog niveau en probeer van de tegenstander te winnen.

7.5 / 10

Hier vind je alle spellen die met sport te maken hebben. Voetbal-spelletjes, biljart en bowlen bijvoorbeeld.

Dit vinden wij de leukste spellen:Master Checkers, Darten 2, Snooker, Tennis Game 1, Trick Blast Billiards 2, Blast billiards, Street Sesh, Desktop Darts, Flash Arcade Bowling, De Springruiter