Sport

Xtream Skate

Skate over de stoep met de muis. Natuurlijk ligt daar altijd allerlei troep waar je overheen moet springen. Maak allerlei stunts om extra punten te verdienen.

8 / 10
Arcade Volley

Na het daverend succes van 'Volley Challenge' is hier Arcade Volley! Nu met power-ups en meer teams!

8 / 10
Street Football

Schiet de bal erin met straat voetbal. Zorg dat je goed mikt en op de wind let. Let ook op dat de snelheid goed is anders is het een makkie voor de keeper.

8 / 10
Air Hockey 2

Een mooi vormgegeven Air Hockey game, waar je een land kan uitkiezen om het toernooi te winnen.

8.3 / 10
Messi Hooghouden

Hoe vaak kan jij de bal hooghouden met messi? Probeer het eerst met 1 bal en daarna worden het er steeds meer.

8 / 10
Gully Cricket

Geinig cricket spel, waar de pitch gewoon op straat is. Voorkom dat de bal de blikken die je wicket voorstellen raakt. Als de bowler "on fire" is komt de bal snel aan, dus kijk uit!

8 / 10
Dolphin

Zwem als dolfijn. Stuur met pijltjes en versnel met spatie. Probeer door de hoepels te springen.

8.3 / 10
Soccer Balls 2 Level Pack

Schiet de voetballen in de goals en tegen de scheidsrechters om de levels uit te spelen.

8.3 / 10
Street Goal

Maak de mooiste doelpunten in dit straatvoetbal spel. Houd rekening met de wind want straks waait je bal geheel de verkeerde kant op, ondanks alle coole stunts van je speler!

8 / 10
England Academy Rugby

Leer rugbyen als een Engelsman! Speel allerlei korte rugby onderdelen en verbeter je techniek als het aankomt of passen en tackles. Zorg dat het andere team geen kans maakt in de scrum, en scoor een field goal.

8 / 10
Kerkhof Skateboarden

Je Skateboard op het kerkhof en je moet ontkomen aan de kus des doods. Ontwijk alles wat je tegenkomt op het kerkhof en zorg dat je niet gepakt wordt en dus de kus des doods krijgt.

8 / 10
Penalty Junkies

Schiet de penalty's erin. Als je hebt geschoten moet je snel naar het doel lopen om weer te wisselen, Anders krijg je veel goals tegen.

8 / 10
Top Basketball

Richt goed en schiet de basketbal door de ring. Jij mag bepalen hoe hoog je schiet en wat de snelheid van de bal is.

8 / 10
Legend Of Surf

Surf over de grootste golven met Big Wave Dave. Doe een paar mooie stunts voor extra punten. Het is wel geruststellend dat Dave door elke bijna-dood-ervaring heen blijft glimlachen.

8 / 10
Free Kick Expert

Trap de bal steeds het doel in. Eerst zonder keeper, de dan met de verdediging. Kun jij steeds genoeg punten halen? Mik op de schijf voor een extra hoge score!

8 / 10
Summer Games

Doe mee aan deze zomerse meerkamp en laat je atletische kunsten zien. In dit vrolijke atletiek spel moet je wel telkens kwalificeren om het volgende onderdeel te proberen.

8 / 10
Alpine Skiing

Verzamel sterren en ontwijk huisjes en kabelbanen in aggressive alpine skiing.

8 / 10
Tokkun

Tennis en blikgooien. Een mooie combinatie die je vrijwel nergens vindt. Maar Tokkun op spelletjesoverzich.nl heeft het!

7.7 / 10
Supreme Golf

Gebruik je muis in dit Golf spelletje. De swing en het oplopen op de hole gaat lekker snel. Leg lange afstanden af met mooie drives in dit spel. Een hole-in-one zit er waarschijnlijk niet in, maar het is uitdaging genoeg om onder par te blijven. Veel succes!

8 / 10
Virtual Cricket

Mooi Cricket Spelletje. De cricketbat bedien je met de muis of het keyboard. Je moet een bepaald aantal runs halen om de wedstrijd te winnen binnen een bepaald aantal overs.

8 / 10

Hier vind je alle spellen die met sport te maken hebben. Voetbal-spelletjes, biljart en bowlen bijvoorbeeld.

Dit vinden wij de leukste spellen:Mini Pool, Snooker, Master Checkers, Mooseball, Flash Arcade Bowling, Trick Blast Billiards 2, Bowling 3000, Flamingo Drive, Street Sesh, Darten 2