Vechten

Swords And Sandals 2

In het tweede deel van Swords and Sandals moet je weer de favoriet van het publiek van het oude Rome worden. Ontsnap uit de gevangenis en koop met het geld dat je wint tijdens gevechten in de arena allerlei wapens en magische voorwerpen.

7.7 / 10
Age of War

Bouw golf na golf vechters en upgrade door de eeuwen heen in Age of War.

8.2 / 10
Swords And Sandals Crusader

In deze versie van Zwaarden en Sandalen hoef je niet steeds rond die zelfde oude arena te hangen maar ben je vrij om zoveel mogelijk land te veroveren. Ga voort en overwin!

8 / 10
Age of War 2

Investeer in de juiste upgrades en technologische innovaties en versla met je leger al je tegenstanders door de eeuwen heen.

8.7 / 10
Swords And Sandals

Word de publieksfavoriet van het oude Rome. Ontsnap uit de gevangenis en begin je leven als gladiator. Win toernementen en duels in de arena en verdien daarmee genoeg geld om nieuwe wapens en magische voorwerpen te kopen voor je volgende gevechten.

8.1 / 10
Caribbean Admiral

Val op zee alle schepen aan die je tegenkomt en probeer ze eerder te laten zinken dan je eigen boot. Zorg dat ze geen kans krijgen om jouw schip te vernielen!

8.2 / 10
Airbone Wars

Probeer in dit spel steeds de vijandelijke basis in te pikken. Kun jij je tegenstanders uit de basis drijven? Stuur je soldaten en vliegtuigen er op af!

8.1 / 10
Goodgame Galaxy

Ga de ruimte in, bouw je eigen vloot en met ruimteschepen en win.

8.9 / 10
Hobo 5

In dit spelletje is de agressieve zwerver ontvoerd door aliens. Vecht tegen de aliens met al je vieze en vreemde aanvallen, en ook tegen de klonen die ze van je hebben gemaakt.

10 / 10
Zinloos Geweld

Ga op pad met de ridder en probeer iedereen te verslaan. Je hebt een zwaard bij je en daar moet je het mee doen.

8 / 10
Ion Overload

Ga het gevecht aan in dit spel en probeer iedereen zo snel mogelijk te verslaan. Je woont in een kasteel. Kun jij al je vijanden verslaan?

8.2 / 10
Heroestick

Zet je leger stokpoppetjes in om al je vijanden te verslaan. Kun jij de soldaten voorbij komen en het kasteel met de grond gelijk maken?

8.8 / 10
Samurai Jack

Speel Samurai Jack - Code of the Samurai. Het spel is gebaseerd op de serie van Cartoon Network. Kun jij al de vijanden van het samurai konijn verslaan?

8 / 10
Age of Warriors

Versla de Romeinen met je Vikingstam. Kun jij ze allemaal verslaan en steeds sterker worden? De levels beginnen makkelijk maar worden steeds moeilijker. Hou de Romeinen weg bij jouw mijnwerkers.

8 / 10
Teenage Mutant Ninja Turtles

Vecht met alle vier de ninja turtles tegen Shredder en zijn handlangers de Foot Clan. Verzamel de pizzas om je health weer op te laden, en de klokken om meer tijd te winnen. In het laatste level moeten alle turtles samenwerken om Shredder te verslaan.

8 / 10
Avatar Arena

Prachtig vechtspel met de karakters uit Avatar: Avatar Arena.

8 / 10
Madness Recommencement

Verdedig jezelf tegen alle popptjes die je aanvallen. Ze komen allemaal op je af. Kun jij het overleven? Schiet ze overhoop!

0 / 10
Zombie Fight Club

Kies je zombie en zijn extra wapens. Voor elke wedstrijd mag je je zombie aanpassen. Kun jij elk gevecht in de zombie fight club winnen met jouw ondode krijger?

8 / 10
Pirates vs Ninjas

Je hebt wel al je 20 levens nodig in dit piraten vs ninjas seplletje. Steek alle piraten neer met je ninja zwaard voordat je jou in stukken hakken. Niet te lang alleen maar blokken, want dan word je weer een eind terug geduwd.

8 / 10
War Elephant

Trek ten strijde met de oorlogs olifant en leid je leger naar het vijandelijke kasteel. Schiet en ram iedereen uit de weg en overwin alle kastelen.

8.2 / 10

Speel de leukste vecht spelletjes op SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor de verschillende soorten vechtspellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swords And Sandals 2, Age of War, Swords And Sandals Crusader, Age of War 2, Swords And Sandals, Caribbean Admiral, Airbone Wars, Goodgame Galaxy, Hobo 5, Zinloos Geweld